Απίστευτο: Δύο κορίτσια από τις Μοίρες χάρισαν τα μαλλιά τους
koritsakia-mallia-770x470

Το θαυμασμό όλων έχει προκαλέσει η κίνηση δύο μικρών κοριτσιών, της 9χρονης Ασπασίας και της 4χρονης Αντωνίας, να χαρίσουν τα μαλλιά τους σε παιδιά που τα έχασαν.

 

Πρόκειται για δύο μικρά κορίτσια από τις Μοίρες, τα οποία αποφάσισαν να κάνουν αυτό το δώρο στα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο, προσφέροντας ταυτόχρονα σε όλους ένα μάθημα ζωής.

Η κίνηση αυτή φυσικα δεν είναι η πρώτη που έχει γίνει. Η προσπαθεια αυτή έχει ξεκινήσει από μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, για την οποία πληροφορίες μπορεί να αντλήσει κανείς από την σελίδα donatehair.gr

O σκοπός αυτής της κίνησης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για την δωρεά μαλλιών και στη συνέχεια η δημιουργία περουκών για παιδιά που τις έχουν ανάγκη (παιδιά πάσχοντα από καρκίνο, αλωπεκία κ.ά.).

Σήμερα επίσημα, οι δωρητές έχουν ξεπεράσει τους 350. Έχουμε βρει κομμωτήρια που κουρεύουν δωρεάν για το σκοπό αυτό, την εταιρεία που θα κατασκευάζει αφιλοκερδώς τις περούκες καθώς επίσης και την εταιρεία ταχυμεταφορών που θα μεταφέρει τα μαλλιά από κάθε άκρη της Ελλάδος. Δικηγόρους που εθελοντικά προσφέρουν τη βοήθειά τους για τη σύσταση του οργανισμού μας, ενώ αναζητάμε παράλληλα και τον χώρο μας.

Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας, αρωγούς στην προσπάθεια μας έτσι ώστε η Καμπάνια Δωρεάς Μαλλιών στην Ελλάδα και το σύνθημα μας “Δωρίζουμε τα μαλλιά μας-Δωρίζουμε την αγάπη μας!” να διαδοθεί σε όλη την Ελλάδα.
Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και αναγκαία!

Για να είναι αποδεκτά τα μαλλιά πρέπει να τηρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις όπως έχουν οριστεί από την εταιρεία που έχει αναλάβει να δημιουργεί τις περούκες για τα παιδιά με καρκίνο. Μπορείτε να δωρίσετε τα μαλλιά σας ανεξάρτητα με την ηλικία σας και το φύλο σας.

Αφού διαβάσετε τις προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούν τα μαλλιά σας για να μπορέσετε να τα δωρίσετε, ενημερωθείτε για τα επόμενα βήματα σχετικά με τον τρόπο κοπής των μαλλιών.

Μαλλιά τα οποία είναι μπερδεμένα, ή άλυτα ή γεμάτα κόμπους δεν είναι αποδεκτά, γι’ αυτό ζητούμε την τήρηση των κανόνων και των βημάτων που παραθέτονται παρακάτω για την σωστή παράδοση των μαλλιών.

Δες τις προϋποθέσεις

 

 

http://www.cretanmagazine.gr/