Απίστευτο: Κι όμως, αυτά τα αγόρια γεννήθηκαν… κορίτσια! (PHOTOS)
ea5091669221ec5424087c22749d5b4b

Ο Rocco Kayiatos, είναι η πρώτη γυναίκα που έγινε άνδρας τραγουδιστής hip hop και πια είναι πια γνωστός σε όλους ως Katastrophe. Κορίτσια, μήπως να αρχίσετε να ακούτε τα τραγούδια του;

Ο Aydian Dowling, έχει γίνει εξώφυλλο σε ανδρικά περιοδικά υγείας και γυμναστικής, ενώ έχει εμφανιστεί και σε πολλές εκπομπές της Ellen DeGeneres, υποστηρίζοντας τα δικαιώματα των trans.

Ο Shane Ortega είναι ο πρώτος trans στρατιώτης στην ιστορία των αμερικανικών ένοπλων δυνάμεων. Ακριβώς σαν αυτούς που βλέπετε σε ανάλογες ταινίες δράσης του Hollywood.

Ο Laith Ashley έχει περπατήσει στις πασαρέλες των διασημότερων σχεδιαστών μόδας και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές καμπάνιες εσωρούχων. Τους λόγους τους βλέπετε.

Ο Jake Graf είναι σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός. Επίσης, όπως βλέπετε έχει και πολλά τατουάζ -ονειρεύεται κάποια στιγμή να γεμίσει όλο το κορμί του με… μόνιμα αγαπημένα του σχέδια.

Ο Benjamin Melzer έχει το δικό του blog με τίτλο ego shooter και καθημερινά δίνει συμβουλές για γυμναστική, διατροφή και στυλ. Μήπως να το τσεκάρετε;

 

 

 

www.athensmagazine.gr