Απίστευτο …..Ξέχασαν το παιδί τους στην Κνωσό
 

Knossos

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα όταν οι φύλακες του αρχαιολογικού χώρου εντόπισαν το μικρό κοριτσάκι να περιφέρεται μόνο του και τρομαγμένο αναζητώντας τους γονείς του !

Οι διακοπές εξελίχτηκαν σε … περιπέτεια για μια μικρούλα Ελβετή που οι γονείς της την ξέχασαν στον … αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού !

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα όταν οι φύλακες του αρχαιολογικού χώρου εντόπισαν το μικρό κοριτσάκι να περιφέρεται μόνο του και τρομαγμένο, αναζητώντας τους γονείς του !

Για το θέμα ειδοποιήθηκε και ο Εισαγγελέας καθώς οι φύλακες αφού γύρισαν ολόκληρο τον αρχαιολογικό χώρο δε βρήκαν πουθενά του γονείς του παιδιού.

Το μυστήριο με την … εξαφάνιση των γονιών λύθηκε λίγη ώρα αργότερα όταν οι ίδιοι επέστρεψαν στην Κνωσό για να βρουν το κοριτσάκι !

Όπως ανέφεραν οι ίδιοι είναι πολύτεκνοι – έχουν τέσσερα παιδιά – ένω έκαναν παρέα με μια άλλη οικογένεια με 5 παιδιά με αποτέλεσμα όταν μπήκαν στο λεωφορείο για να φύγουν, να τα … μπερδέψουν στο μέτρημα με αποτέλεσμα να ξεχάσουν το κοριτσάκι !

Η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος για τη μικρή την οποία – όση ώρα αναζητούνταν οι γονείς της – οι φύλακες του αρχαιολογικού χώρου την περιποιήθηκαν και με το παραπάνω προσέχοντάς τη και κερνώντας τη πορτοκαλάδα !

 

 

www.cretalive.gr