Αποχωρεί από την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου ο Νίκος Καργάκης αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
kargakis

 

Ανακοινώνοντας πριν 5 μήνες την υποψηφιότητα μου για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές για το Δήμο Φαιστού, ανακοίνωσα μαζί τις αρχές και τα ιδανικά, που με χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο. Δήλωσα και εξακολουθώ να στηρίζω την άποψη, ότι ο Δήμος Φαιστού μπορεί και πρέπει να  έχει κυρίαρχο ρόλο στις εξελίξεις, αφού είναι ο Δήμος που συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να το πετύχει. Σήμερα, μετά από έντιμη προεκλογική προσπάθεια σε καθημερινή βάση, μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας ανακοινώσω την απόφαση  για αποχώρηση της παράταξη μας από την εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαΐου. Η υποψήφια παράταξη μας, με 56 υποψηφίους συνοδοιπόρους και εκατοντάδες υποστηρικτές, δεν βάζει το μικροπολιτικό συμφέρον πάνω από το συμφέρον του τόπου μας. Δεν έχει εγωισμούς και δεν τρέφει αυταπάτες. Κοιτάζει στα μάτια τους Δημότες και με τίμια πρόθεση ανακοινώνει την απόφαση της. Γνωρίζοντας όσο κανένας άλλος τα προεκλογικά δεδομένα και έχοντας καταβάλει τεράστιες προσπάθειες προς την κατεύθυνση ανεύρεσης λύσης για το κοινό καλό.

θεωρούμε ότι μία ακόμα ελλιπής ποσοτικά υποψήφια παράταξη, δεν βοηθάει σε αυτό που εμείς δημόσια δηλώνουμε και επιδιώκουμε: στην ανάπτυξη, στην πρόοδο και στην ευημερία του τόπου.  Τίμια και ηθικά, όπως εξάλλου χαρακτηριζόμαστε και ως άνθρωποι, πήραμε την απόφαση για μια κίνηση η οποία ευελπιστούμε ότι θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν έχουμε αυτοσκοπό την 5αετή θητεία στο Δήμο Φαιστού , αλλά την ανάπτυξη του Δήμου μας. Μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και προσωπικά στοιχήματα βάζουμε το κοινό συμφέρον πάνω απ όλα!

Μέσα από την καρδιά μου, οφείλω να ευχαριστήσω δημοσίως τους 56 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, τους συνεργάτες αλλά και όλους εσάς που καθημερινά μου εκφράσατε την αληθινή συμπαράσταση σας ,στην προεκλογική μας προσπάθεια. Η απόφαση της παράταξη μας , πάρθηκε με γνώμονα τη λογική και την αγάπη μας  για τον τόπο . Σε μια περίοδο όπου η Τοπική Αυτοδιοίκηση βάλλεται συνεχώς , θεωρούμε υποχρέωση μας να πράξουμε το καλύτερο για το συμφέρον του τόπου μας. Η αποχώρηση της υποψήφιας παράταξή μας δεν σημαίνει αποχή από τα κοινά και από τις ανάγκες του τόπου που ζούμε και δραστηριοποιόμαστε. Ήμασταν , είμαστε και θα είμαστε δίπλα στους Δημότες και στον τόπο, από όποιο μετερίζι μας χρειαστεί. Παρακολουθώντας όπως πάντα τις εξελίξεις, θα βρισκόμαστε σε διαρκή εγρήγορση για το Δήμο μας.

Καλό αγώνα στους υποψηφίους Δημάρχους και υποψηφίους Συμβούλους!

 

 

 

                                                                                     Νικόλαος Ι. Καργάκης