Αποκλειστικές εικόνες: Κλέφτης αίλουρος μπήκε από το παράθυρο του μπάνιου σε Πρακτορείο στο Τυμπάκι




listia propo3

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Τυμπάκι πέφτει «θύμα» κλοπής, ωστόσο αυτή τη φορά τον ιδιοκτήτη περίμενε μια έκπληξη όταν αντιλήφθηκε ότι ο κλέφτης αίλουρος είχε εισβάλει στο κατάστημά του από το παραθυράκι του μπάνιου…

listia propo10 listia propo9 listia propo8 listia propo7 listia propo6 listia propo11
Όπως είπε ο ιδιοκτήτης του Πρακτορείου ΟΠΑΠ μιλώντας στην εκπομπή Πρωινή Πτήση του Dream 90,7 κ. Κώστας Αλεβυζάκης «όταν χτύπησε ο συναγερμός και έσπευσα να ελέγξω τι γινόταν στο κατάστημά μου δεν φανταζόμουν ότι ο κλέφτης θα είχε μπει από το παραθυράκι του μπάνιου το οποίο είναι πολύ μικρό.

Λίγο αργότερα όμως ο κάμερες ασφαλείας που είχαν πιάσει το δράση, έδειχναν πως μπήκε και βγήκε από το παράθυρο του μπάνιου… Είναι αδιανόητο να χωρέσει άνθρωπος από εκεί μέσα και όμως αυτός τα κατάφερε» μας είπε ο κ. Αλεβυζάκης.

listia propo5 listia propo2 listia propo4 listia propo3 listia propo1 listia propo

Ο ίδιος ευχαρίστησε την αστυνομία που έσπευσε αμέσως και τόνισε ότι ο κόσμος θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός γιατί οι κλέφτες μπορούν να μπουν στα σπίτια και τα μαγαζιά από οπουδήποτε αρκεί να το βάλουν στο μυαλό τους… Επεσήμανε επίσης την αναγκαιότητα ίδρυσης αστυνομικού τμήματος στο Τυμπάκι, προσθέτοντας ότι τα περιστατικά αυτά είναι συχνά στην περιοχή και ο κόσμος νιώθει ανασφάλεια.