Απορία ενός Πολίτη: Γιατί Δήμαρχος Φαιστού αρνείται να αγοράσει τον απαιτούμενο εξοπλισμό (υπέρηχο) για το Κέντρο Υγείας Μοιρών
 

iperixos

Ακόμα μια απορία;
Ενώ έχει εξασφαλιστεί η πίστωση του Υπουργείου Εσωτερικών προς τον Δήμο Φαιστού, ποσού 30.000 ευρώ, ο Δήμαρχος Φαιστού αρνείται να αγοράσει τον απαιτούμενο εξοπλισμό (υπέρηχο) στην συγκεκριμένη περίπτωση για το Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπως είχε συμφωνηθεί.
Καλούμε έστω και την ύστατη στιγμή τον Δήμαρχο να εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα εφόσον έχει λάβει την επιχορήγηση από το Υπουργείο Εσωτερικών, καθώς δεν υπάρχει κανένα άλλο νομικό εμπόδιο στη διαδικασία.
Η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μοιρών, θα πρέπει να στηριχθεί έμπρακτα από όλους όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για τους κατοίκους της Μεσαράς και των γύρω περιοχών που έχουν ανάγκη από τη σωστή λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μοιρών. Ο Δήμαρχος αναρωτήθηκε ποιος θα χειρίζεται το συγκεκριμένο μηχάνημα. Η επιτροπή απαντά ότι δυο φορές τουλάχιστον την εβδομάδα η καρδιολόγος έπειτα από τηλεφωνική εποικινωνεία που είχε μαζί της πηγαίνει στο Πολυδύναμο Ιατρείο και κάνει υπέρηχους καρδιάς. Επίσης από από την 7η ΥΠΕ υποσχέθηκαν μόλις έρθει υπέρηχος στο κέντρο υγείας Μοιρών θα φροντίσουν για την σωστή λειτουργία του.

Giorgos Damianakis