Αποστολή στην Κίνα για την ενίσχυση του Τουρισμού και την καθιέρωση της Κρήτης ως γαμήλιου προορισμού
kinaΣυναντήσεις στην Κίνα  για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος στην Κρήτη και την καθιέρωση του νησιού μας ως γαμήλιου προορισμού, πραγματοποιεί ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού της Περιφέρειας Μιχάλης Βαμιεδάκης και εκπρόσωποι τοπικών φορέων . Η Περιφέρεια Κρήτης είναι προσκεκλημένη από τους εκπροσώπους της Κινέζικης Περιφέρειας Fujian (Φουτζιάν)  και συμμετέχει στην μεγάλη τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται στην πόλη Fouzhou (Φουζού) μεταξύ 14 – 16 Νοεμβρίου με εξειδίκευση στον γαμήλιο τουρισμό που γνωρίζει άνθιση τα τελευταία χρόνια στην Κίνα.

Στην έκθεση η Κρήτη θα είναι τιμώμενος προορισμός και σε ειδική παρουσίαση θα αναδειχτούν όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού μας καθώς και οι προοπτικές για την ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος προς την Κρήτη.

Στο περιθώριο της έκθεσης της έκθεσης ο απεσταλμένος εκπρόσωπος  της Περιφέρειας Μιχάλης Βαμιεδάκης θα εγκαινιάσει επίσημα την έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Έρωτας στο Αιγαίο».

Τόσο στην πόλη Φουζού, όσο και σε άλλες μεγάλες πόλεις όπως η Σαγκάη, Χανγκζού αλλά και Νίνγμπο (με πληθυσμό άνω των 10 εκατομμυρίων έκαστη) ο εντεταλμένος σύμβουλος θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους πολιτικούς προϊστάμενους των τοπικών Περιφερειακών τουριστικών οργανισμών και άλλους τουριστικούς φορείς.

Στην έκθεση στην Κίνα παράλληλα με τον κ.Βαμιεδάκη προσκεκλημένοι της επαρχίας  Fujian (Φουτζιάν) είναι και συμμετέχουν : ο πρόεδρος του Οργανισμού  Λιμένος Ηρακλειου Γιάννης Μπράς , ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χανίων – Περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Σταματάκης , η Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου  Πέπη Μπιρλιράκη , ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Αλέξανδρος Σωμαράς , ο Εκπρόσωπος του Εμποροβιομηχανικού επιμελητηρίου Χανίων Σταυρός Πατεράκης και Κρητικοί επιχειρηματίες .