Το “απρόσεχτο” αφεντικό έκανε Έρωτα με υπάλληλο στο γραφείο αλλά ξέχασε ανοιχτή την τηλεδιάσκεψη.. Βίντεο
afentiko gramateas

Oι επιδόσεις του έγιναν γνωστές σε ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο

Το αφεντικό μιας επιχείρησης έκανε μια τηλεδιάσκεψη στο γραφείο του, αλλά όταν ο κόσμος έφυγε, την άφησε ανοιχτή. Μετά είπε στην υπάλληλό του να περιμένει.

Όταν η αίθουσα άδειασε και έμειναν μόνοι τους, πρόσταξε την κοπέλα να κλειδώσει και ύστερα να πάει να καθίσει στο τραπέζι. Εκείνη έκανε ότι είπε το αφεντικό της και σε ελάχιστα λεπτά το ζευγάρι έκανε σeξ επάνω στο τραπέζι στην άδεια από κόσμο αίθουσα.
Το ερωτικά αχόρταγο αφεντικό όμως έκανε το σοβαρό λάθος. Ξέχασε να κλείσει την τηλεδιάσκεψη και έτσι ολόκληρη η εpωτική τους πράξη μεταδόθηκε ζωντανά σε όσους είχαν πρόσβαση στην εφαρμογή της τηλεδιάσκεψης. Σε ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο δηλαδή.

Η εταιρία είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ενέργειας και ηλεκτρικού στην Κίνα και τώρα τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Το βίντεο σε χρόνο ρεκόρ ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα της χώρας και από το weibo και το WeChat, χιλιάδες κόσμου, εκτός από τα μέλη του συμβουλίου, είδαν το «αφεντικό» να επιδίδεται στο αγαπημένο του σπορ.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό το όνομα και των δυο. Ο μεν άνδρας ο διευθυντής δηλαδή, λέγεται Τανγκ και η γυναίκα Γουάνγκ και η υπόθεση έχει ξεφύγει από τα στενά όρια της εταιρίας και διερευνάται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τανγκ μπορεί και εσκεμμένα να ξέχασε να πατήσει το κουμπάκι για να διακόψει την τηλεδιάσκεψη, προκειμένου να δουν οι φίλοι του και να θαυμάσουν τις επιδόσεις του. Ο ίδιος το διαψεύδει και απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

 

 

 

 

 

 

E-Radio.gr