Κρήτη: Πώς το τσουχτερό κρύο επηρεάζει ελιές, αμπέλια και κηπευτικά

H ARTOZA γίνεται και φέτος η πλατφόρμα για τις πλέον σημαντικές εμπορικές επαφές και συμφωνίες ανάμεσα στην προμηθευτική αγορά και τους επαγγελματίες της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής στη χώρα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.
Η έκθεση συγκεντρώνει στελέχη και ιδιοκτήτες από χιλιάδες επιχειρήσεις της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, του παγωτού, αλλά και από τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση.
Με οργανωμένους τομείς εκθεμάτων, με τη συμμετοχή των κορυφαίων εταιρειών της προμηθευτικής αγοράς και αθρόα προσέλευση επαγγελματιών επισκεπτών, η ARTOZA είναι ο χώρος όπου ζυμώνεται το μέλλον ολόκληρου του κλάδου!
Φέτος, η έκθεση πραγματοποιείται 21-24 Φεβρουαρίου 2025.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος