Ασύλληπτη τραγωδία: Μητέρα 7 παιδιών έμαθε ότι είναι πάλι έγκυος και κρεμάστηκε! (photos)
29addfa99ee557c867ac57cd5f0d0a19

Μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Μπέρμινγχαμ της Αγγλίας, όταν μια μητέρα επτά παιδιών αυτοκτόνησε όταν έμαθε πως είναι πάλι έγκυος.

Η 34χρονη Κάρλα Μέρταγκ είχε προγραμματίσει ραντεβού με τον γυναικολόγο της για να κάνει έκτρωση, παρ’ όλ’ αυτά το μετάνιωσε και κρεμάστηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Η γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι με το σύζυγό της και τα παιδιά τους, ανέβηκε στο δωμάτιό της, χωρίς κάτι στη συμπεριφορά της να προμηνύει ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της και έδωσε τέλος στη ζωή της.

Η νεαρή μητέρα είχε ιστορικό κατάθλιψης. Ο σύζυγός της δήλωσε στις αρχές ότι εκείνο το πρωί είχε ξυπνήσει με κακή διάθεση, αλλά έδειχνε σχετικά καλά. Ξεκίνησε μάλιστα να ετοιμάζει το γεύμα της ημέρας μιας και θα γιόρταζαν τα γενέθλια ενός από τα παιδιά της.

Εκείνος βγήκε από το σπίτι με δύο απ’ τα παιδιά τους για να αγοράσουν μια τούρτα και όταν επέστρεψαν η 34χρονη ανέβηκε στο δωμάτιό της.

«Πήγε πάνω και μου είπε ότι ήθελε να μείνει μόνη», είπε.

Ο άνδρας κατέβηκε κάτω, καθάρισε το τραπέζι, όμως ανησύχησε από την πολλή ησυχία και ανέβηκε ξανά στο δωμάτιο.

Τότε την βρήκε κρεμασμένη στο μπάνιο. Κάλεσε αμέσως βοήθεια και της έκανε τεχνητή αναπνοή μέχρι να έρθει στο ασθενοφόρο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά ήταν αργά. Οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική, αφού ήταν έγκυος 6 μηνών, αλλά δεν κατάφεραν να σώσουν ούτε το παιδί.

«Σκεφτόταν να κάνει έκτρωση επειδή είχαμε ήδη τόσα παιδιά. Ήταν αναστατωμένη και συζητούσαμε πώς θα μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα με ένα παιδί ακόμα», έλεγε ο άνδρας για τη σύζυγό του…

Από τις εξετάσεις που της έγιναν μετά τον θάνατό της, βρέθηκαν δείγματα αλκοόλ, κάνναβης και αντικαταθλιπτικών χαπιών στον οργανισμό της, ένας συνδυασμός που θα μπορούσε από μόνος του να αποβεί μοιραίος.

 

 

 

athensmagazine.gr