Αστυνομικός δέχτηκε ανανδρη και πισώπλατη επίθεση έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Ηράκλειο
astinomia plati
Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των αστυνομικών του Ηρακλείου, μετά από την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε ένας συνάδελφος τους, έξω από γνωστό νυχτερινό κατάστημα

Μάλιστα ο δράστης, που είναι γνωστό πρόσωπο της νύχτας του Ηρακλείου, αναζητείται. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν σήμερα τα ξημερώματα έξω από το κατάστημα. Εκεί συνάδελφος των αστυνομικών που υπηρετεί στην ΟΠΚΕ  και ήταν εκτός υπηρεσίας, δέχτηκε την επίθεση από πίσω, με χτύπημα με γροθιά στο πρόσωπο από γνωστό πρόσωπο, οικογένειας που απασχολεί εδώ και χρόνια την ΕΛΑΣ.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και κρύφτηκε. Άμεσα από την πελυρά του θύματος υπεβλήθη μήνυση στο Α Αστυνομικό Τμημα. Η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, θα προσλάβει δικηγόρο ως πολιτική αγωγή στο δικαστήριο κατόπιν σχετικής αποφάσεως του ΔΣ.

Στις τάξεις των αστυνομικών επικρατεί αναβρασμός για το νέο αυτό περιστατικό. Όπως τονίζουν συνάδελφοι του θύματος, την ημερα της δίκης θα είναι όλοι έξω από το δικαστήριο. Την ίδια ώρα με ανακοίνωση τους οι εκπρόσωποι των αστυνομικών συμβουλεύουν τους συναδέλφους τους να είναι προσεκτικοί:

«Παρακαλούμε όλοι οι συνάδελφοι να είναι προσεκτικοί ακόμη και στην προσωπική τους ζωή. Όσο είμαστε προσεκτικοί και ενωμένοι δε φοβόμαστε κανένα θρασύδειλο. Οι ειδικές ομάδες ΟΠΚΕ, ΤΑΕ, ΔΙΑΣ, ΟΕΑ ξέρουν τι να κάνουν και πως να συμπεριφερθούν ανάλογα και όπως αρμόζει»

 

www.creteplus.gr