Το αστρονομικό ποσό που μοιράστηκαν Χαντίντ, Ρατακόφσκι και Μος για την παρουσία τους στη Μύκονο!
d19713_1

Αλλά και πώς το μοίρασαν μετά…Τζίτζι Χαντίντ, Έμιλι Ρατακόφσκι και Κέιτ Μος αναστάτωσαν τη Μύκονο με την παρουσία τους για τα εγκαίνια του «Nammos Village».

Εκτός από τις σέξι φωτογραφίες τους και τις βουτιές που έκαναν στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου ήταν στο νησί των ανέμων για επαγγελματικούς λόγους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ένθετου «Gala» του Πρώτου Θέματος τα τρία μοντέλα μοιράστηκαν το ποσό του 1,1 εκατ. ευρώ. Στις 400.000 ήταν οι αμοιβές των μπλόγκερς, οι μετακινήσεις των καλεσμένων και το στήσιμο της όλης διοργάνωσηςενώ κοντά στις 700.000 ευρώ ο τζίρος των καταστημάτων.

Το event έλαβε τέτοια κάλυψη που όπως αναφέρει το ένθετο η γερμανική κρατική τηλεόραση αφιέρωσε ρεπορτάζ 5 λεπτών για να δείξει όσα λάμβαναν χώρα πίσω από την διάσημη παραλία της Ψαρούς.

Αυτό που έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το κριτήριο με το οποίο τα τρία καυτά σούπερ μόντελς θα μοιράζονταν τα χρήματα. Όπως αναφέρει λοιπόν το «Gala» το κριτήριο ήταν οι followers στο Instagram. Και σύμφωνα με αυτούς το μεγαλύτερο πόσο θα έλαβε η Ρατακόφσκι η οποία αριθμεί 41.500.000 ακολούθους.