• 6 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Ηράκλειο: Γνωστό μπαρ της παραλιακής κινδύνεψε από τη φωτιά σε κάδο! (Βίντεο)

ΔΕΥΑ Φαιστού: Drone θα αποτυπώσει  αύριο τις οδούς των Πιτσιδίων από τις 10 το πρωί μέχρι τις 15:00

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 6 Μαρτίου

Κρήτη: Στο έλεος του Θεού καρκινοπαθείς – Αγώνας δρόμου για να βρουν το φάρμακό τους

Τριτοκοσμικές λύσεις στο Ηράκλειο: Μετά το τροχαίο με το μηχανάκι «έλυσαν» το πρόβλημα της «αμαρτωλής» σχάρας, με μια χοντρή ξύλινη τάβλα (Φωτο)

Μανώλης Λιδάκης: Η αδερφή του αποκάλυψε τι έδειξε η νεκροψία του – «10 γιατροί να ήταν από πάνω του δεν τον προλάβαιναν πλέον»

Απίστευτο: Ξεπάτωσαν δεντράκια που είχαν φυτέψει εθελοντές πριν από ένα μήνα στη δράση δεντροφύτευσης στο Τυμπάκι (Φωτο)

Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση: “Καλήν Εσπέραν Αφεντάδες”

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για το λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων με «πλοκάμια» και στην Κρήτη

Εφιαλτικές στιγμές για ζευγάρι στο Ηράκλειο – Οδηγός προσπάθησε να τους χτυπήσει με το αυτοκίνητό του

Vinkmag ad

BBC: Μας κακοποιούσε και ο αδελφός του Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, λένε πρώην εργαζόμενες του Harrods – «Τα δύο αδέρφια μάς μοιράζονταν»

Vinkmag ad


Ένας από τους αδελφούς του Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ κακοποιούσε επίσης γυναίκες που εργάζονταν στο πολυκατάστημα Harrods, σύμφωνα με τρεις πρώην εργαζόμενες που έχουν κάνει καταγγελίες στο BBC, μεταξύ άλλων για σεξουαλική επίθεση και εμπορία ανθρώπων.

Οι γυναίκες ισχυρίζονται ότι ο Σαλάχ Φαγιέντ τις κακοποίησε στο Λονδίνο, τη νότια Γαλλία και το Μονακό μεταξύ 1989 και 1997. Μια γυναίκα πιστεύει ότι βιάστηκε από τον Σάλαχ αφού την νάρκωσε.

Και οι τρεις γυναίκες λένε ότι δέχθηκαν επίσης σεξουαλική επίθεση ή βιασμό από τον Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, τότε πρόεδρο της εταιρείας.

Η Harrods, η οποία περιήλθε σε νέα ιδιοκτησία το 2010, ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι νέοι ισχυρισμοί δείχνουν το «εύρος της κακοποίησης» από τον Αλ Φαγιέντ και «εγείρουν σοβαρές κατηγορίες» κατά του αδελφού του.

Ο Σαλάχ, ο οποίος πέθανε από καρκίνο του παγκρέατος το 2010, ήταν ένας από τους τρεις αδελφούς Φαγιέντ που αγόρασαν το πολυτελές πολυκατάστημα Knightsbridge το 1985. Ο Μοχάμεντ πρόσθεσε το αραβικό πρόθεμα «Al» στο επώνυμό του κάποια στιγμή στη δεκαετία του 1970.

«Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ με μοιράστηκε με τον αδελφό του»

Η μία από τις τρεις γυναίκες, η Χέλεν, παραιτήθηκε από το δικαίωμά της στην ανωνυμία. Ήταν 23 ετών και εργαζόταν στην «ονειρεμένη» δουλειά της στο Harrods για σχεδόν δύο χρόνια, όταν ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ τη βίασε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ντουμπάι.

Μήνες αργότερα, όταν ο Μοχάμεντ της πρόσφερε κάποια δουλειά προσωπικής βοηθού με τον μικρότερο αδελφό του, το είδε ως διέξοδο διαφυγής – αλλά αντί γι’ αυτό λέει ότι ο Σάλαχ τη νάρκωσε και πιστεύει ότι στη συνέχεια τη βίασε ενώ ήταν αναίσθητη.

«Αυτός [ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ] με μοιράστηκε με τον αδελφό του», λέει.

Η Χέλεν μίλησε για πρώτη φορά, αφού αισθάνθηκε ότι σιωπούσε για 35 χρόνια, εν μέρει λόγω μιας συμφωνίας εμπιστευτικότητας της Harrods που της είπαν να υπογράψει.

«Έκλεψαν ένα κομμάτι μου», είπε. «Άλλαξαν την πορεία ολόκληρης της ζωής μου».

Πηγή: BBC

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Σταματίνα Τσιμτσιλή με το χτένισμα που αναδεικνύει τις γωνίες του προσώπου

    Read Next

    Το κόστος θέρμανσης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των νοικοκυριών

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular