Μπράβο Μανώλη….Περήφανοι στο Τυμπάκι για Ρουσσάκη!
Ένα δικό μας παιδί, ο Μάνος Ρουσσάκης, θα φορέσει πλέον τη φανέλα της ΠΑΕ ΟΦΗ, αφού ανακοινώθηκε ότι γίνεται επαγγελματίας και στο Τυμπάκι είναι περήφανοι γι΄ αυτό το γεγονός!

rousakis

Ο Ρουσσάκης είναι γέννημα θρέμμα του Τυμπακίου. Αγωνίστηκε στις ακαδημίες του ΑΟΤ και την Πυργιώτισσα, εκεί όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, πριν κάνει το πρώτο βήμα στην καριέρα του, πηγαίνοντας στην Αθήνα για να αγωνιστεί με την φανέλα του Πανιωνίου στην ομάδα Κ20 των κυανέρυθρων. Τότε μάλιστα κλήθηκε και στα πρώτα κλιμάκια των εθνικών ομάδων. Άλλωστε, είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως κεντρικό αμυντικός, με εξαιρετικά σωματικά προσόντα για την ηλικία του (γεν. 1996) και με καλή τεχνική κατάρτιση.

Ρόλο «κλειδί» για να επιστρέψει στο Ηράκλειο και να αγωνιστεί στην ομάδα Κ20 του ΟΦΗ από το περασμένο καλοκαίρι, αποτέλεσε η παρουσία στο Δ.Σ. της ΠΑΕ του Τυμπακιανού παράγοντα, Γιάννη Φασομυτάκη. Παρότι ο Ρουσσάκης είχε πολλές προτάσεις από Αθήνα, τον έπεισε να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ. Και λίγους μήνες αργότερα ήρθε η δικαίωση, με τον 18χρονο ποδοσφαιριστή να είναι πλέον μέλος της ΠΑΕ ΟΦΗ!