Χαμός στη Λεωφόρο…Τεράστια ένταση προκλήθηκε με την είσοδο του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο.
Τεράστια ένταση προκλήθηκε με την είσοδο του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο. Μετά από αντεγκλήσεις του Περέιρα με οπαδούς στη θύρα 13, ακολούθησε «ντου» και κυνήγι στους παίκτες που έφυγαν στ’ αποδυτήρια.

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / SUPERLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS

Το κλίμα πολέμου που όλοι φοβούνταν δυστυχώς δεν αποφεύχθηκε στη Λεωφόρο. Με την άφιξη κιόλας του Ολυμπιακού στην έδρα του Παναθηναϊκού προκλήθηκε τεράστια ένταση, η οποία ξεκίνησε κατά την απόπειρα του Βαγγέλη Μαρινάκη να μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Στη θέα του προέδρου των «ερυθρόλευκων», οι οπαδοί εξαγριώθηκαν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει βροχή αντικειμένων και φωτοβολίδων από τις εξέδρες. Κατόπιν τούτου, ο Μαρινάκης οπισθοχώρησε στ’ αποδυτήρια, ωστόσο η εστία των επεισοδίων μεταφέρθηκε έπειτα στον αγωνιστικό χώρο και πιο συγκεκριμένα στη θύρα 13.

Η παρουσία του Βίτορ Περέιρα μπροστά στο πέταλο των οργανωμένων του Παναθηναϊκού και οι αντεγκλήσεις που είχε με οπαδούς οδήγησε σε «ντου» περίπου 50 εξ αυτών στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγι στους παίκτες του Ολυμπιακού (και τον Αντώνη Νικοπολίδη), οι οποίοι έσπευσαν άρον άρον στ’ αποδυτήρια. Την ίδια ώρα, μια από τις δεκάδες κροτίδες που έπεσαν από τις εξέδρες έσκασε στα πόδια αστυνομικού, ο οποίος κατέρρευσε και χρειάστηκε ιατρική φροντίδα για ν’ ανακτήσει τις αισθήσεις του.

inner

inner

Τουλάχιστον, η επέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ ανάγκασε τους εισβολείς (με τους οποίους σημειώθηκαν μάχες μέσα στον αγωνιστικό χώρο) να επιστρέψουν στις εξέδρες. Με τη συνδρομή, δε, και των παικτών του Παναθηναϊκού -οι οποίοι κατά την είσοδό τους προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον κόσμο- εκτονώθηκε η κατάσταση και τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως ενόψει της σέντρας του αγώνα.

 

 

http://www.sport-fm.gr/