• 5 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Νέα απάτη: Με πρόσχημα ότι δικαιούται επίδομα της «άδειασε» τον λογαριασμό

Κρήτη: Μπήκαν με το αγροτικό στο γήπεδο και προκάλεσαν ζημιές

Ηράκλειο: «Σκηνοθέτησε» κλοπή για να πάρει χρήματα από την ασφάλεια

Παρέμβαση Αυγενάκη για την ενίσχυση του ΑΤ Φαιστού και ΤΑΕ Μεσαράς κατά την τουριστική περίοδο

Κόβουν την πίτα τους οι Σύλλογοι της Κοινότητας Καμηλαρίου

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 5 Φεβρουαρίου

Απίστευτο: Ξήλωσαν καλαθάκια στον Άγιο Τίτο Τυμπακίου, έκλεψαν και λουλούδια καινουργιοφυτεμένα (Φωτο)

Ο Αντιδήμαρχος Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης στην Πρωινή Πτήση, για την πορεία των μεγάλων έργων αλλά και τις χρηματοδοτήσεις για τις αθλητικές υποδομές – Άκρως αποκαλυπτική η παρέμβαση Αθουσάκη

Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος, ακρωτηριάστηκε ο 25χρονος

Αυτοκτονίες: Θλιβερή πρωτιά για την Κρήτη

Χαμός με τον Κρητικό δάσκαλο που πήγε τους μαθητές του στον Άγνωστο Στρατιώτη

Untitled-collage-2-2-696x339

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο από πρόσφατη επίσκεψη μαθητών δημοτικού σχολείου στην πλατεία Συντάγματος, για να δουν από κοντά την αλλαγή φρουράς και το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Στο βίντεο, όπως μπορείτε κι εσείς να διαπιστώσετε, εμφανίζεται ένας δάσκαλος ο οποίος έχει παρατάξει τους μαθητές του απέναντι από τους Εύζωνες και δίνοντάς τους στρατιωτικά παραγγέλματα, τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο και παρελαύνουν σημειωτόν.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι μαθητές ανταποκρίνονται στα παραγγέλματα του δασκάλου και πειθαρχούν με τρόπο που θα ζήλευαν ακόμη και τα στελέχη των ειδικών δυνάμεων.

 

Ναι μεν, αλλά…

Η πλειοψηφία των σχολίων κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η κυρία Katerina Maravgaki, είναι αποθεωτικά για τον δάσκαλο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που φαίνεται να τον γνωρίζουν προσωπικά και αποθεώνουν τον χαρακτήρα του.

Στον αντίποδα, δεν λείπουν κι εκείνοι που θεωρούν ότι η στάση του ήταν υπερβολική και ότι ο μιλιταριστικός τρόπος δεν είναι ο ενδεδειγμένος για να παιδεύσεις μαθητές αυτής της ηλικίας.

 daynight.gr 

    Read Previous

    Μειωμένη κατά 30% η παραγωγή στον κρητικό ελαιώνα και στα 110 εκατ. ευρώ η ζημιά από τον δάκο

    Read Next

    Πένθος στις Μουρνιές για το χαμό, του 22χρονου – Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις

    2 Comments

    • Στον αντίποδα πάντα υπάρχουν οι κουκούλες. Για αυτούς που πάνε τα παιδάκια στο Πολυτεχνείο τι θα πουν; Οι Κρητικοί έχουν αναλάβει την Ελλάδα μέχρι την Μακεδονία. Εύγε δάσκαλε.

    • Να μου ζήσεις δάσκαλε! Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι σαν εσένα!

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular