• 20 Ιουλίου, 2024

Χίλια ΜΠΡΑΒΟ: Μεγάλη διάκριση για το Λύκειο Τυμπακίου που βραβεύτηκε από το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο

Vinkmag ad

likeio timpakioy vravefsi

Η εν λόγω εκδήλωση έλαβε χώρα την Παρασκευή, 15/12/2017 και ώρα 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα (Αμαλίας 8, Σύνταγμα), παρουσία του Αντιπροέδρου του ΕΚ κ. Δημήτρη Παπαδημούλη και άλλωνΕυρωβουλευτών

(https://www.facebook.com/EPHellas/posts/1750599911666023).

Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης ο Αντιπρόεδρος επέδωσε διπλώματα επιβράβευσης στους βραβευθέντες εκπαιδευτικούς και μαθητές / τριες μετά την επιτυχή δραστηριοποίησή τους στο πλαίσιο του προγράμματος κατά τη διάρκεια του 2017.

Το Γενικό Λύκειο Τυμπακίου εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από την υπεύθυνη για την υλοποίηση του προγράμματος στο εν λόγω σχολείο, καθηγήτρια φιλόλογο κα Καμπουράκη Γεωργία (Senior Ambassador) και τους μαθητές / τριες Μυλωνάκη Κων/νο, Τζωρτζακάκη Στέλλα και Χαμζολλάρι Χριστίνα (Junior Ambassadors). Τη μαθητική ομάδα συμπληρώνει η Κυδωνάκη Μαρίνα που δεν παραβρέθηκε για προσωπικούς λόγους.

Η εκδήλωση της 15ης Δεκεμβρίου αφορούσε μόνο τα σχολεία που ανήκουν στο Δίκτυο EPAS του νότιου τομέα της χώρας (Αττική, Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, Πελοπόννησος, Κρήτη και νησιωτική χώρα) ενώ πρέπει να επισημανθεί ότι το ΓΕΛ Τυμπακίου ήταν το ένα από τα τρία σχολεία που εκπροσώπησαν στο πρόγραμμα την περιφέρεια της Κρήτης και το μοναδικό από την ευρύτερη περιοχή του νομού Ηρακλείου.

 

Loading

  Read Previous

  ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗΣ

  Read Next

  Έρχονται…. οι hi- tech κλήσεις από τη Δημοτική Αστυνομία Ηρακλείου (Εικόνες)

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular