Χειροπέδες για τις Καναδές Καρντάσιαν – Έκαναν σεξ με 274 πλούσιους Αφρικανούς για να τους εκβιάσουν
190813

Αντιμέτωπες με τον νόμο βρίσκονται δύο γοητευτικές Καναδές αδερφές, οι οποίες έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε σταρ του Instagram χάρη στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που ανέβαζαν από τα εξωτικά τους ταξίδια.

Η Jyoti και η Krian Matharoo, οι λογαριασμοί των οποίων έχουν συνολικά πάνω από 50.000 followers, κατηγορούνται ότι απείλησαν τον Νιγηριανό μεγιστάνα του κλάδου της ενέργειας, Femi Otedola, ότι θα δημοσιεύσουν online αποδείξεις ότι απάτησε τη σύζυγό του, εάν δεν τους κατέβαλε το ποσό που του ζητούσαν.

Σύμφωνα με τη NY Daily News, αμέσως μόλις οι δύο γοητευτικές αδερφές προσπάθησαν να τον εκβιάσουν, ο εκατομμυριούχος προσέλαβε ντετέκτιβ για να μάθουν για το ποιόν τους. Η έρευνα αποκάλυψε ότι οι δύο εκρηκτικές καλλονές, οι οποίες είχαν το παρατσούκλι «Καναδές Καρντάσιαν» εξαιτίας των πλούσιων καμπύλων τους αλλά και της αγάπης τους για την πολυτέλεια, είχαν πραγματοποιήσει την ίδια κομπίνα εκατοντάδες φορές στο παρελθόν.

Έξαλλος με όσα ανακάλυψε, ο Νιγηριανός εκατομμυριούχος κατήγγειλε τις δύο γυναίκες στις αρχές της χώρας του, παραδίδοντας μάλιστα όσα στοιχεία είχε στην διάθεσή του. Σύμφωνα με αυτά, οι αδερφές Matharoo είχαν εκβιάσει με ανάλογο τρόπο 274 άτομα, η πλειοψηφία των οποίων ζει στην Αφρική.

Μετά από εκτενή έρευνα, οι τοπικές αρχές ανακάλυψαν στα laptop και τα κινητά των καλλονών βίντεο και φωτογραφίες από τις ερωτικές τους επαφές με αυτούς τους άνδρες, οι οποίοι περιλαμβάνουν πετυχημένους επιχειρηματίες και ακόμα και πολιτικούς της Νιγηρίας. Βρήκαν επίσης email με τα οποία οι «γυναίκες-δηλητήριο» εκβίαζαν τα θύματά τους ότι, εάν δεν εξαγόραζαν τη σιωπή τους, θα ανέβαζαν βίντεο με τις περιπτύξεις τους στον ιστότοπο που διατηρούσαν, με url Naijagistlive.com.

H δίκη των Jyoti και Kiran έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιανουαρίου, 2017.

 

 

 

 

Πηγή: Protothema.gr