Χλιδή, λάμψη κι αστραπές: Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα παντρεύτηκε 47 χρόνια μετά τον Ωνάση και την Τζάκι (εικόνες, video)
katerina

Ο γάμος της χρονιάς έγινε στον Σκορπιό υπό δρακόντεια μέτρα και καταρρακτώδη βροχή

άτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αλλά και καταρρακτώδη βροχή έγινε ο γάμος της χρονιάς στο νησάκι του Αριστοτέλη Ωνάση.

Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα παντρεύτηκε στον Σκορπιό τον εκλεκτό της καρδιάς της Χουάν Σαρτόρι, καταφέρνοντας να κρατήσει τα φώτα της δημοσιότητας μακριά. Από τον ονειρικό γάμο, όπως τον περιγράφουν όσοι τον έζησαν, δεν διέρρευσε ούτε μία φωτογραφία. Μάλιστα, το ζευγάρι είχε ζητήσει από τους λιγοστούς καλεσμένους να απενεργοποιήσουν και τα κινητά τους τηλέφωνα, ώστε να μην τραβήξουν κανένα στιγμιότυπο από την τελετή.

Το μυστήριο, σύμφωνα με το lefkadapress.gr, κράτησε περίπου 40 λεπτά και τελέστηκε στη ρωσική γλώσσα, ενώ στον χορό του Ησαΐα συμμετείχαν και οι δύο Επίσκοποι. Και ο Λευκάδος και Ιθάκης , Θεόφιλος αλλά και ο Μάρκος Αρχιεπίσκοπος Βερολίνου, Γερμανίας και Μεγάλης Βρετανίας που έφτασαν στο θρυλικό νησί λίγο πριν από τον γάμο.

Ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης δώρησε στο ζευγάρι μία εικόνα της Παναγίας και την Καινή Διαθήκη στα ρώσικα. Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου και ενώ η βροχή είχε δυναμώσει, οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν με πουλμανάκια στο χώρο όπου έγινε η δεξίωση.

Οι καλεσμένοι των δύο οικογενειών φιλοξενούνται στο κρουαζιερόπλοιο O’ MEGA, το οποίο φωταγωγήθηκε το βράδυ του μυστηρίου.

Το ζευγάρι έχει κάνει πολιτικό γάμο στις 14 Οκτωβρίου στην Γενεύη, αλλά πιστό στις παραδόσεις των οικογενειών θέλησε να κάνει και θρησκευτικό γάμο.
Το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης ήταν τέτοιο που το Νυδρί στη Λευκάδα, «βούλιαξε» από δημοσιογράφους, Έλληνες και ξένους, οι οποίοι προσπάθησαν να βγάλουν έστω και ένα μακρινό πλάνο από την κόρη του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τον Σκορπιό είναι δρακόντεια, ενώ έχει ζητηθεί και η συμμετοχή του Λιμενικού Σώματος. Ο γάμος της δισεκατομμυριούχου Ριμπολόβλεβα γύρισε τις μνήμες των Λευκαδιτών πίσω, όταν θυμήθηκαν τον γάμο του Αριστοτέλη Ωνάση με την Τζάκι Κένεντι, πριν από 47χρόνια στις 20 Οκτωβρίου.

H γνωριμία

H γνωριμία της Κάτιας με τον Χουάν είναι καθαρά ελληνική υπόθεση και πιο συγκεκριμένα υπόθεση του Σκορπιού. Οι δύο νέοι γνωρίστηκαν στον Σκορπιό όταν η Κάτια έκανε πέρυσι το καλοκαίρι το πάρτι γενεθλίων της. Ο Χουάν βρέθηκε εκεί με την παρέα του που ήταν καλεσμένη και ο έρωτας ήταν σχεδόν κεραυνοβόλος.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

imageimage

image

image

image

image

image

image