Χρυσή διάκριση για τον Τυμπακιανό Γιάννη Χαραλαμπάκη για την εφαρμογή «Έξυπνη Πόλη»
cityzen app3

Βράβευση με Gold βραβείο και διάκριση στα κορυφαία βραβεία για την NovelTech και το CityZenApp.gr στα Mobile Excellence Awards

cityzen app

 Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου η τελετή απονομής βραβείων του θεσμού Mobile Excellence Awards ( www.m-awards.gr ).

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, έλαβαν βραβεία εταιρείες και brands που ξεχώρισαν για τις καλές πρακτικές που χρησιμοποίησαν στο χώρο του mobile business & marketing, για την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών σε εξειδικευμένες εφαρμογές, την έμφαση στην πελατοκεντρικότητα και την εισαγωγή καινοτομίας σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Η NovelTech με το CityZenApp.gr ( www.cityzenapp.gr ) έλαβε το Gold βραβείο στην κατηγορία Mobile Government. Επίσης ήταν μέσα στις τέσσερις εταιρείες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία από όλες τις κατηγορίες και τιμήθηκαν με τον τίτλο των κορυφαίων βραβείων.

cityzen app2

Το CityZenApp δεν εστιάζει απλά στην υποβολή παραπόνων και αναφορών (το οποίο αποτελεί μια από τις δυνατότητες). Σημείο αναφοράς αποτελεί το κινητό τηλέφωνο ενώ αξιοποιούνται παράλληλα και άλλα κανάλια (web, email, sms). Αποτελεί βασικό συστατικό στην υλοποίηση της ψηφιακής στρατηγικής «Έξυπνης Πόλης» ενός Δήμου. Στόχος είναι να ενεργοποιήσει τους πολίτες όσον αφορά την συμμετοχή τους στην καθημερινή λειτουργία του Δήμου και την βελτίωση των υπηρεσιών, να ενημερώνει, να παρέχει χρήσιμες υπηρεσίες, να ακούει την άποψη τους, και να αποτελέσει το σημείο καθημερινής και άμεσης επαφής με τον Δήμο. Και όλα αυτά, με εύκολο και άμεσο τρόπο. Παράλληλα αποτελεί ένα εργαλείο οργάνωσης και λήψης αποφάσεων για τις υπηρεσίες και τη Διοίκηση του Δήμου.

cityzen app4

Σήμερα χρησιμοποιείται από Δήμους σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ηρακλείου, Ρεθύμνης, Χανίων. Το επόμενο διάστημα θα προστεθούν και άλλοι Δήμοι στην Ελλάδα ενώ παράλληλα προγραμματίζεται η επέκταση στο εξωτερικό.

Ο διευθύνων σύμβουλος της NovelTech, Γιάννης Χαραλαμπάκης δήλωσε: Είναι ιδιαίτερη τιμή για την NovelTech η απονομή του Gold βραβείου στην κατηγορία Mobile Government και η διάκριση στα κορυφαία βραβεία των Mobile Excellence Awards για το CityZenApp. Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλους τους συνεργάτες μου για την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει, αλλά και στους Δήμους που μας έχουν εμπιστευτεί. Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να το εξελίσσουμε προσθέτοντας νέες υπηρεσίες συμβάλλοντας στην υλοποίηση της στρατηγικής “έξυπνης πόλης”.

 

«Ο θεσμός των Mobile Excellence Awards αφορά τη συνολική αγορά και οικοσύστημα του mobile business & marketing, επιβραβεύοντας τις mobile πρωτοβουλίες με τις οποίες μια επιχείρηση αποκομίζει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, βελτιώνει το χρόνο απόκρισης στην αγορά, πραγματοποιεί αποτελεσματικές και μετρήσιμες ενέργειες marketing, ή/και βελτιστοποιεί το μάνατζμεντ και τη λειτουργία της. »