Χρυσή….δημοπρασία για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσσαράς – Πέτυχε τιμή 3,35 ευρώ το κιλό στον παραγωγό!
enwsi mesaras

Τη μεγαλύτερη τιμή για το ελαιόλαδο, 3,35 (+ ΦΠΑ 13%) ανά κιλό στον παραγωγό, πέτυχε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσαράς

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσαράς είχε αποφασίσει για να στηρίξει τους παραγωγούς, να κάνει μια δημοπρασία στα πρότυπα της Πελοποννήσου, με σκοπό να πάρει από την αγορά, όσο μεγαλύτερη τιμή μπορούσε για τον παραγωγό … και το πέτυχε!

Η ποσότητα που βγήκε στη δημοπρασία βρίσκεται συγκεντρωμένη στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης. Η απόφαση είχε μετά την κοινή διαπίστωση της διοίκησης της οργάνωσης και του νέου προϊσταμένου του τμήματος, κ. Κ. Παναγιωτάκη, ότι με τη διαδικασία της δημοπράτησης επιτυγχάνονται τιμές πολύ υψηλότερες σε σχέση με τις τιμές που επικρατούν μέσα από την κλασική μέθοδο εμπορίας του προϊόντος.

Οι αγοραστές ελαιολάδου συμμετείχαν σε πλειοδοτικό διαγωνισμό με κλειστές προσφορές για πώληση 114 τόνων ελαιολάδου εσοδείας 2014-2015 έξτρα παρθένο στις 04/05/2015 το απόγευμα στα γραφεία του Συνεταιρισμού στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης.

Έπειτα από την κοινοποίηση της δημοπρασίας ο διαγωνισμός κρίθηκε γόνιμος με αποτέλεσμα ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσαράς να διασφαλίζει για τους παραγωγούς και μέσα από αδιάβλητες διαδικασίες τη μεγαλύτερη τιμή των τελευταίων ετών!