ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ: ΜΕ ΒΟΛΗ ΣΤΑ 27,17
stefanoudakis3

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Στεφανουδάκη Μανώλη στη Θεσσαλονίκη. Ο Μανώλης σήμερα στις 16:00 αγωνίστηκε στο Καυτατζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης, στους 3ους αγώνες στίβου «ΔΟΞΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Κατάφερε να βγει πρώτος με βολή 27,17μ., ο Παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν πρώτος όχι μόνο στη κατηγορία του αλλά σε όλες τις κατηγορίες με τις οποίες αγωνιζόταν μαζί.

Ο αγώνας αυτός ήταν μια δοκιμή πριν από το πρώτο μεγάλο αθλητικό γεγονός της χρονιάς που δεν είναι άλλο, από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου το οποίο θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στην Ιταλία.

Μ. Στεφανουδάκης: Όλες μου οι βολές ήταν υψηλές και σταθερές,

που δείχνει ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή σωματική κατάσταση

Αμέσως μετά τομ αγώνα ο Μανώλης Στεφανουδάκης δήλωσε: Με μία πολύ καλή εμφάνιση και με πολύ καλές επιδόσεις ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Θεσσαλονίκης. Όλες μου οι βολές ήταν υψηλές και σταθερές, πράγμα που δείχνει ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή σωματική κατάσταση. Έτοιμοι για το Πανευρωπαϊκό, οπού ελπίζω τα αποτελέσματα να είναι το ίδιο καλά.

Όπως πάντα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Ιωαννίδη Ιάκωβο, ο οποίος με συνόδεψε σε αυτό μου το ταξίδι, το Βαρβεράκη Γιώργο και τον Σκαντζάκη Ιπποκράτη που συνεισφέρουν τα μέγιστα στην καθημερινή μας προπόνηση.

Όμως, ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει και στα μέλη των εταιρειών, που καλύπτουν τα έξοδα τόσο αυτού μου του αγώνα καθώς και ολόκληρης της αθλητικής μου προετοιμασίας. Οι εταιρείες που με στηρίζουν το 2016 είναι οι ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλος μου χορηγός για 3η συνεχόμενη χρονιά, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., G&G– Ανασυσκευασίες, ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, MINOANLINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., CRETAINTERCLINIC, MACRON, ΚΕΝΤΗΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Κώστα Βαρδάκη, μέλος της εταιρείας Europcar, ο οποίος μας παραχώρησε ένα αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις μας στη Θεσσαλονίκη.’