Χρήστος Νικολόπουλος: Αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την υγεία του Πασχάλη Τερζή
Ο Χρήστος Νικολόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη για τον Πασχάλη Τερζή. Θα ξανασυνεργαστεί μαζί του; Πώς είναι στην υγεία του; Ισχύουν τελικά οι φήμες πως αντιμετωπίζει προβλήματα, κάτι που λίγο καιρό πριν διέψευσε η κόρη του, Γιάννα Τερζή; Δείτε όλα όσα δήλωσε.

pasxalis_terzis1

«Πέρυσι, που έκανα στο Μέγαρο Μουσικής δύο συναυλίες, ήρθε και τραγούδησε. Ο οποίος είναι γεμάτος υγεία και είναι και αυτός αδελφικός μου φίλος. Ο Πασχάλης είναι καλύτερος από όλους μας, είναι πολύ καλός άνθρωπος, με φοβερές αρετές, πολύ χιούμορ, με αυτοσαρκασμό, και ακόμα σε μια φωνητική κατάσταση άριστη», δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος.

Κατόπιν, προσέθεσε στην εκπομπή της Γωγώς και της Μαίρης Αυγερινοπούλου στα Παραπολιτικά: «Και παρόλο που βγάζουν ότι έχει αρρωστήσει, εγώ τον βλέπω πολύ συχνά, και το προηγούμενο Σάββατο μαζί ήμασταν. Είναι σε άριστη κατάσταση και η υγεία του και η φωνή του, απλώς έχει διαλέξει έναν τρόπο ζωής, να μην εμφανίζεται, αυτά τα χρόνια τουλάχιστον, σε κέντρα διασκέδασης. Μακάρι τα επόμενα χρόνια να τραγουδήσει, γιατί μας λείπει».

E-Radio.gr Daily