Χτύπημα «κάτω από τη μέση» για τον Ντόναλντ Τραμπ -Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της συζύγου του
232522-620x330

Ο βρώμικος πόλεμος ανάμεσα στους δύο βασικούς υποψηφίους των Ρεπουμπλικάνων στις Ηνωμένες Πολιτείες, για το χρίσμα,  έχει ανάψει για τα καλά.  Πιστοί στο ρητό «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», Ντόναλντ Τραμπ και Τεντ Κρουζ έβαλαν φωτιά στο twitter.

Tην οργή του πρώτου προκάλεσε η δημοσίευση των γυμνών φωτογραφιών της συζύγου του, Μελάνια Κνάους, οι οποίες συνοδευόταν από το σλόγκαν: «Συναντήστε την Μελάνια Τραμπ, την επόμενη πρώτη κυρία. Ή ψηφίστε Τεντ Κρουζ την Τρίτη».

Ένα σκληρό χτύπημα κάτω από τη μέση για τον Ντόναλντ, στη συγκεκριμένη πολιτεία, όπου περίπου το 60% των κατοίκων ανήκει στην εκκλησία των Μορμόνων.

Ο Τραμπ εξοργισμένος προειδοποίησε τον γερουσιαστή του Τέξας Τεντ Κρουζ, να προσέχει τα νώτα του.

«Ο Τεντ Κρουζ, ο ψεύτης, χρησιμοποίησε μόλις μια φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ, από μια διαφημιστική φωτογράφισή της. Πρόσεχε, Τεντ, ψεύτη, θα αποκαλύψω τα πάντα για τη δική σου γυναίκα!».

Η φωτογραφία της Μελάνια είναι από ένα εξώφυλλο του GQ, τον Ιανουάριο του 2000, όταν η Μελάνια Κνάους ήταν μοντέλο και δεν είχε ακόμη παντρευτεί τον μεγιστάνα των ακινήτων.

Η Μελάνια Τραμπ είναι 45 ετών και θεωρείται μια από τις πιο λαμπερές συζύγους πολιτικών που διεκδίκησαν ποτέ την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών . Έγινε γνωστή ως μοντέλο. Συνάντησε τον Ντόναλντ Τραμπ σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη το 1998, όταν εκείνη ήταν 27 ετών και εκείνος 51.Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2005.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αποκάλυψε τι θα πει για τη γυναίκα του αντιπάλου του, αλλά η Washington Post υποθέτει ότι θα μιλούσε για τις τάσεις κατάθλιψης που έχει η Χέιντι Κρουζ. Το 2005, όπως γράφουν οι New York Times, είχε συλληφθεί από την αστυνομία να κάθεται σε μια ράμπα αυτοκινητόδρομου, κρατώντας το κεφάλι με τα χέρια. Κάποιος είχε καλέσει επειγόντως την αστυνομία.

Ο γερουσιαστής του Τέξας απάντησε στην πρόκληση του Τραμπ, μέσω Τwitter, και έγραψε ότι η φωτογραφία της γυμνής Μελάνια δεν βγήκε από το γραφείο του.

«Ντόναλντ, αν προσπαθήσεις να επιτεθείς στη Χέιντι, θα είσαι ακόμη πιο δειλός από όσο πίστευα #sansclasse», γράφει.

Ας σημειωθεί ότι την Τρίτη ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε στην Αριζόνα.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

πηγή: zougla.gr