Η δασκάλα που έκανε έρωτα με μαθητή της στο πιο… απίθανο μέρος που έχετε ακούσει ποτέ!
1eb490_4

Στον φως της δημοσιότητας ήρθε ακόμα μια περίπτωση δασκάλας που έκανε σeξ με τον μαθητή της και στην συνέχεια σύναψε σχέση μαζί του.

Η Eleanor Wilson είναι μια 28χρονη δασκάλα από τον Μπρίστολ του Ηνωμένου Βασιλείου. Η δασκάλα έκανε σeξ με μαθητή της σε… τουαλέτα αεροπλάνου, με την υπόθεση να έχει προκαλέσει σάλο στην Βρετανία.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύθηκαν από διεθνή ΜΜΕ, η νεαρή γυναίκα έκανε για πρώτη φορά έpωτα με τον 16χρονο μαθητή της τον Ιούλιο του 2015, στο ταξίδι της επιστροφής από μια σχολική εκδρομή.

Όπως κατέθεσε ο ανήλικος μαθητής στην επιτροπή δεοντολογίας, η οποία τελικά αφαίρεσε την άδεια διδασκαλίας από την 28χρονη, το ζευγάρι – έχοντας καταναλώσει αρκετό αλκοόλ – κλειδώθηκε για ώρα στην τουαλέτα του αεροπλάνου και έκανε σeξ χωρίς προφυλάξεις.

Μετά την πρώτη τους επαφή, κατέθεσε ο ανήλικος, ακολούθησαν πολλές άλλες, με το ζευγάρι να συναντιέται τακτικά τους επόμενους μήνες και τον 16χρονο να δηλώνει σε όλους του συμμαθητές του εpωτευμένος στο φουλ με την 28χρονη.

Όταν κάποιες από τις φήμες για την ανάρμοστη αυτή σχέση έφτασαν στα αφτιά του διευθυντή του σχολείου, η Wilson αρνήθηκε τα πάντα κατηγορηματικά. Λόγω έλλειψης αποδείξεων, ο διευθυντής έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη γυναίκα, αφού είχε ήδη χτίσει τη φήμη μιας ικανής δασκάλας, η οποία ήταν και άκρως συμπαθής στους γονείς.

Τελικά, όταν ένας άλλος μαθητής άρχισε να στέλνει email στην 28χρονη εκβιάζοντάς την ότι θα τα αποκάλυπτε όλα στον Τύπο εάν δεν έκανε έpωτα μαζί του, αυτό σήμανε την αρχή του τέλους για το μυστικό του ζευγαριού. Τα email έπεσαν στα χέρια καθηγητών, η 28χρονη απολύθηκε και τελικά την περασμένη εβδομάδα αποφασίστηκε η επ’ αόριστον αφαίρεση της άδειας διδασκαλίας της.

Μια εβδομάδα μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης, ο πατέρας του νεαρού πρωταγωνιστή της ιστορίας μιλώντας ανώνυμα φυσικά στην Daily Mail είπε:

«Ο γιος μου δεν ήθελε να καταστρέψει την καριέρα της Eleanor. Δεν ήθελε να χάσει τη δουλειά της. Η σχέση αποκαλύφθηκε μόνο όταν το έμαθε ο συμμαθητής του και άρχισε να την εκβιάζει για να κάνει σeξ μαζί του. Μετά εκείνος το είπε παντού στο σχολείο και η διεύθυνση ζήτησε να της επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις, όχι ο γιος μου.

Το αγόρι μου είναι απλώς ένας νέος που θέλει να αφήσει αυτήν την εμπειρία πίσω του και να συνεχίσει τη ζωή του».

 

 

 

 

athensmagazine.gr