“Δέχομαι απειλές, θα κλείσω την επιχείρηση”, λέει ο ιδιοκτήτης του συσκευαστηρίου στο Τυμπάκι
Τεράστια οικονομική καταστροφή και απειλές στον ίδιο και την οικογένειά του, είναι το αποτέλεσμα των πρόσφατων επεισοδίων στο συσκευαστήριο στο Τυμπάκι, όπως κατήγγειλε  ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, μιας από τις μεγαλύτερες της Κρήτης.

Ο κ. Γιαννακάκης μιλώντας στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη είπε ότι απέστειλε επιστολή στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, γνωστοποιώντας ότι τα πρόσφατα επεισόδια και οι παρενέργειες από αυτά, του κόστισαν ζημία της τάξης των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως είπε ο ίδιος, αυτή τη στιγμή στα ψυγεία της επιχείρησης υπάρχουν 2.000 τόνοι σταφυλιών και δεν υπάρχουν εργάτες να δουλέψουν στην επιχείρηση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει αναστολή λειτουργίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία.

“Κανονικά απασχολώ 280 άτομα και σήμερα δουλεύουν 60, τόνισε, προσθέτοντας ότι οι εργαζόμενοι δέχονται απειλές και δεν τολμούν να έρθουν στην επιχείρησή του. Φοβούνται να μπουν στο λεωφορείο και να έρθουν. Είμαι τελείως απροστάτευτος και εγώ και η οικογένειά μου, μας απειλούν”, είπε ο επιχειρηματίας, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι ανοιχτός σε κάθε έλεγχο από οποιαδήποτε κρατική υπηρεσία που θα διαπιστώσει ότι είμαι καθόλα νόμιμος και απασχολώ καθόλα νόμιμα, όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους”, υπογράμμισε ο κ. Γιαννακάκης.

 

Πηγή: Ekriti.gr