Δεχόταν απειλές η 34χρονη Ιωάννα; Φύλλο και φτερό το κινητό της και οι λογαριασμοί στα social media
Την άκρη του νήματος στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο αναζητούν οι αρχές. Το κρύβεται πίσω από την επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη κοπέλα στην Καλλιθέα;

Εκτός από τις επίσημες καταθέσεις συγγενών, φίλων και συνεργατών της όμορφης 34χρονης, που εξακολουθεί μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι στην είσοδο της εργασίας της στην Καλλιθέα να νοσηλεύεται στην εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου, οι αρχές αναλαμβάνουν σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr να κάνουν “φύλλο και φτερό” το κινητό της τηλέφωνο, καθώς και όλους τους λογαριασμούς της στα social media.

Στόχος της έρευνας είναι να εξεταστούν με απόλυτη προσοχή όλες οι φωτογραφίες, οι αναρτήσεις και κυρίως τα σχόλια και τα μηνύματα που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα η ξανθιά καλλονή, ώστε να αποδειχτεί αν δεχόταν απειλές ή τουλάχιστον είχε κάποιες προσωπικές διαφορές που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην κατακριτέα αυτή πράξη.

διαίτερη βαρύτητα αυτή τη στιγμή έχουν τα προσωπικά της μηνύματα, καθώς και οι επαφές της, με τις αρχές να αναζητούν και εκεί την άκρη του νήματος, που θα τις οδηγήσει στην άγνωστη μαυροφορεμένη γυναίκα, που όπως ανέφερε η 34χρονη από το κρεβάτι του πόνου, στους αστυνομικούς και τους θεράποντες ιατρούς της, δεν γνώριζε.

«… Είδα ξαφνικά μπροστά μου μια μαυροφορεμένη γυναίκα με χειρουργική μάσκα. Έριξε κάτι επάνω μου, στα ρούχα μου και το πρόσωπο μου και εξαφανίστηκε… Άρχισα να καίγομαι αφόρητα και να πονώ… δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι», είπε η κοπέλα.

βιτριόλι

Από τους πρώτους που βρέθηκαν χθες στα γραφεία της Ασφάλειας, προκειμένου να καταθέσουν τα όσα γνωρίζουν, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην και ο νυν φίλος της κοπέλας, η μητέρα και ο αδελφός της, καθώς και οι τέσσερις κοντινοί της φίλοι.

Οι αρχές δίνουν ιδιαίτερη σημασία στις καταθέσεις των στενών της φίλων, καθώς θεωρούν σχεδόν βέβαιο πως η 34χρονη ίσως τους είχε εκμυστηρευτεί κάτι, που θα μπορούσε να βοηθήσει στις έρευνες. Αυτό το κάτι μπορεί να είναι από κάποιο περίεργο γεγονός που της συνέβη και την ανησύχησε, μέχρι ακόμα και μια υποψία που τυχόν είχε για κάποιο περίεργο άτομο που την είχε στοχοποιήσει.

Η στιγμή της σοκαριστικής επίθεσης με το βιτριόλι

Όταν η 34χρονη μπήκε στην είσοδο του κτηρίου στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα, ανυποψίαστη για την τραγική εξέλιξη που τις επεφύλασσε η μοίρα, δέχτηκε την επίθεση από μια μαυροφορεμένη γυναίκα, που είχε καλύψει το πρόσωπό της με χειρουργική μάσκα.

Το newsit.gr σας έχει ήδη παρουσιάσει τις εικόνες που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας από την επίθεση με το βιτριόλι.