Δέχτηκε σφαίρα στην πλάτη….ενώ Χαλάρωνε στην αυλή του σπιτιού του
sfera

Απόγευμα προς βραδάκι Κυριακής καθόταν αμέριμνος στην αυλή του σπιτιού του όταν ξαφνικά  ένιωσε ένα κάψιμο στην πλάτη. Έντρομος ο 60χρονος κάτοικος των Μοιρών συνειδητοποίησε ότι τον είχε διαπεράσει ξυστά ένα βλήμα από όπλο.

Μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Μοιρών για την παροχή πρώτων βοηθειών ωστόσο το τραύμα στο πίσω μέρος της πλάτης ήταν  τέτοιο που όχι μόνο δεν συνέτρεχε λόγος ανησυχίας αλλά δεν χρειάστηκε ούτε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Ο ίδιος εμφανώς σοκαρισμένος αποχώρησε λίγο αργότερα από το Κέντρο Υγείας με προορισμό το σπίτι του .Εκεί έφθασε και η αστυνομία , όπου έκανε έρευνες για τον εντοπισμό  στοιχείων ,περισυνέλλεξε το βλήμα και οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Από την ώρα εκείνη αστυνομικοί ψάχνουν απάντηση για την προέλευση της σφαίρας των 9 χιλιοστών που λίγο έλειψε να προκαλέσει τραγωδία, αν αντί για την πλάτη χτυπούσε στο κεφάλι το θύμα.

Τόσο ο 60χρονος όσο και οι άνθρωποι που ήταν μαζί του επιμένουν ότι δεν άκουσαν πυροβολισμό.

Από τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα έχει προκύψει πως κοινωνική εκδήλωση βρισκόταν σε εξέλιξη μόνο στην Πόμπια, σε μια τεράστια απόσταση από το σπίτι του 60χρονου γύρω από το οποίο πραγματοποιήθηκε νέα αυτοψία.