Deep για Deep: 10 στάσεις για πολύ βαθιά διείσδυση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 18+)
deep

 

 

 

 

 

 

 

 

Άλλες τις κάνεις για να λες ότι τις έχεις δοκιμάσει και άλλες είναι πιο κλασικές και εύκολες.

Το στρείδι

Μια αρκετά δύσκολη στάση για τις γυναίκες… Οποια το κάνει θα πρέπει να είναι αρκετά ευλύγιστη αφού σχεδόν φέρνει τα πόδια της μέχρι το κεφάλι της! Αντίθετα για τους άντρες η στάση αυτή είναι αρκετά άνετη.

Που να την κάνετε: Μόνο στο κρεβάτι
Βαθμός δυσκολίας: 5
Πόσο θα το ευχαριστηθεί εκείνη: 1 αστεράκι
Πόσο θα το ευχαριστηθεί εκείνος: 5 αστεράκια

Το πιστόνι

Πάμε τώρα σε μια στάση στην οποία οι άντρες σηκώνουν το βάρος. Για αυτή τη στάση ο άντρας θα πρέπει να σταθεί πίσω από έναν καναπέ ή μια πολυθρόνα έτσι ώστε αν χάσει την ισορροπία να μην γκρεμοτσακιστεί. Απο ό,τι καταλαβαίνετε και ο άντρας και η γυναίκα θα πρέπει να είναι αρκετά γυμνασμένοι. Και αυτή όπως και η προηγούμενη στάση δεν είναι «για κάθε μέρα» απλώς τη δοκιμάζεις αν θέλεις να κάνεις κάτι το διαφορετικό.

Που να την κάνετε: Στο σαλόνι ή στην κρεβατοκάμαρα
Βαθμός δυσκολίας: 5
Πόσο θα το ευχαριστηθεί εκείνη: 3 αστεράκια
Πόσο θα το ευχαριστηθεί εκείνος: 3 αστεράκια

Το λαπτοπ

Μοιάζει να είναι λίγο δύσκολη, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά εύκολη. Ο άντρας κάθεται στην καρέκλα και βάζει τα πόδια της γυναίκας στους ώμους του και παράλληλα την βαστάει από την πλάτη. Η στάση αυτή είναι ό,τι πρέπει για διέγερση του G-spot γι’ αυτό δεν είναι και τόσο κατάλληλη για όσες γυναίκες χρειάζονται κλειτοριδικό ερεθισμό για να φτάσουν σε οργασμό

Που να την κάνετε: Οπουδήποτε μπορείτε να βρείτε μια αναπαυτική καρέκλα (π.χ στο γραφείο)
Βαθμός δυσκολίας: 3
Πόσο θα το ευχαριστηθεί εκείνη: 3 αστεράκια
Πόσο θα το ευχαριστηθεί εκείνος: 3 αστεράκια

Σκύψε ευλογημένη

Η στάση «σκύψε ευλογημένη» φαίνεται να είναι απλή… Ο άντρας στέκεται πίσω από τη γυναίκα με λίγο ανοιχτά τα πόδια ενώ εκείνη σκύβει μπροστά του όσο περισσότερο μπορεί (χωρίς όμως να λυγίσει τα πόδια της). Ομως επειδή αυτό για μια γυναίκα που δεν είναι γυμνασμένη δεν είναι και τόσο εύκολο, έτσι ακόμα και αν λυγίσει λίγο τα γόνατά της δεν πειράζει. Στη συνέχεια ο άντρας πρέπει να το πάει με το μαλακό γιατί με αυτή τη στάση η διείσδυση φτάνει πολύ βαθιά… Για ζευγάρια που δεν έχουν το ίδιο ύψος η γυναίκα μπορεί να σταθεί σε ένα σκαλοπάτι και ο άντρας να ανοίξει λίγο περισσότερο τα πόδια του.

Που να την κάνετε: Είναι στάση για γρήγορο σεξ οπότε μπορεί να γίνει μέσα στην τουαλέτα ή μέσα στο δοκιμαστήριο
Βαθμός δυσκολίας: 2
Πόσο θα το ευχαριστηθεί εκείνη: 2 αστεράκια (δεν ερεθίζεται η κλειτορίδα)
Πόσο θα το ευχαριστηθεί εκείνος: 5 αστεράκια

Το Τραπεζάτο

Στην ουσία είναι ένα πισωκολλητό στο οποίο η διείσδυση είναι πολύ βαθιά για αυτό και οι άντρες το λατρεύουν. Είναι μια αρκετά kinky στάση που μπορούν να τη δοκιμάσουν όσοι τους αρέσει το soft bondage μαζί με κάποια αξεσουάρ για δέσιμο όπως χειροπέδες, γραβάτα και μαντήλι για τα μάτια.

Που να την κάνετε: Σε οποιοδήποτε τραπέζι, στον πάγκο της κουζίνας ή στο καπό του αυτοκινήτου
Βαθμός δυσκολίας: 1
Πόσο θα το ευχαριστηθεί εκείνη: 4 αστεράκια (αν της αρέσει το παιχνίδι της υποταγής)
Πόσο θα το ευχαριστηθεί εκείνος: 5 αστεράκια

Η κούνια

Αλλη μια δύσκολη στάση για τη γυναίκα, εκτός και αν είναι αρκετά γυμνασμένη. Η γυναίκα στηρίζεται στα χέρια της, ανασηκώνει τη λεκάνη και ο άντρας που στέκεται στα γόνατα του, την πιάνει από πίσω. Οι ειδικοί λένε ότι και για τον άντρα είναι μια αρκετά κουραστική στάση (πρέπει να έχει μπράτσα), στην οποία το μέγεθος του πέους παίζει έναν σημαντικό ρόλο. Πάντως τονίζουν πως αν πετύχει είναι πολύ απολαυστική…

Που να την κάνετε: Στο πάτωμα πάνω σε χαλί ή στο κρεβάτι
Βαθμός δυσκολίας: 4
Πόσο θα το ευχαριστηθεί εκείνη: 2 αστεράκια
Πόσο θα το ευχαριστηθεί εκείνος: 3 αστεράκια

Η γέφυρα

Οπως την βλέπουμε στις φωτογραφίες αυτή η στάση μάλλον απευθύνεται μόνο σε γυναίκες που είναι χορεύτριες ή κάνουν ρυθμική γυμναστική… Η γυναίκα στηρίζεται στα ποδιά της και στα χέρια της και ανασηκώνει τη λεκάνη της μέχρι να φτάσει το ύψος του πέους. Ο άντρας ο οποίος είναι γονατισμένος την πιάνει από την μέση. Αν το ζευγάρι χρησιμοποιήσει και 2-3 μαξιλάρια η στάση γίνεται κάπως πιο βολική για τη γυναίκα.

Που να την κάνετε: Γίνεται και στο πάτωμα αλλά προτιμότερο είναι το κρεβάτι
Βαθμός δυσκολίας: 5
Πόσο θα το ευχαριστηθεί εκείνη: 1 αστεράκι (ακόμα και οι πιο γυμνασμένες δεν αντέχουν σε αυτή τη στάση για ώρα, επιπλέον ο ερεθισμός του g-spot και της κλειτορίδας δεν είναι τόσο έντονος)
Πόσο θα το ευχαριστηθεί εκείνος: 5 αστεράκια

Το τρυπάνι

Πρόκειται για μια στάση παραλλαγή του κλασικού ιεραποστολικού στην οποία η γυναίκα ξαπλώνει τυλίγει σταυρώνει τα πόδια της γύρω από τη μέση του άντρα. Το μυστικό σε αυτή τη στάση είναι οι αργές συγχρονισμένες κινήσεις και η οπτική επαφή.

Που να την κάνετε: Στο πάτωμα, στον καναπέ, στο κρεβάτι
Βαθμός δυσκολίας: 2
Πόσο θα το ευχαριστηθεί εκείνη: 4 αστεράκια (ερεθίζεται και η κλειτορίδα και το G-spot)
Πόσο θα το ευχαριστηθεί εκείνος: 4 αστεράκια

Η Ορθή Γωνία

Είναι η στάση που προσφέρει την πιο βαθιά διείσδυση και παράλληλα ερεθίζει πολύ το G-spot. Είναι και αυτή μια παραλλαγή του ιεραποστολικού με τη διαφορά ότι η γυναίκα βάζει τα πόδια της πάνω στο σώμα του άντρα και εκείνος την βαστάει από αυτά. Υποτίθεται ότι η γυναίκα πρέπει να έχει τα πόδια της στην ευθεία αλλά αυτό δεν είναι και τόσο απαραίτητο.

Tip: Με έναν μαξιλάρι στην πλάτη της ο ερεθισμός του G-spot γίνεται ακόμη πιο έντονος.
Tip2: Βαστώντας τα πόδια της μπορεί να της τα  ανοίξει σε σχήμα V για ακόμα καλύτερη θέα…

Που να την κάνετε: Στο κρεβάτι, στον καναπέ, στο πάτωμα
Βαθμός δυσκολίας: 3
Πόσο θα το ευχαριστηθεί εκείνη: 4 αστεράκια
Πόσο θα το ευχαριστηθεί εκείνος: 4 αστεράκια

Η ξαπλώστρα

Μοιάζει πάρα πολύ με την στάση «Τρυπάνι» με τη διαφορά ότι εδώ η γυναίκα δεν σταυρώνει τα πόδια της. Αυτή η στάση είναι ο, τι πρέπει για τον ερεθισμό του G-spot γιατί η διείσδυση είναι πολύ πιο βαθιά σε σχέση με το ιεραποστολικό. Επίσης είναι ακόμα πιο αποτελεσματικό αν βάλει ένα μαξιλάρι πίσω από την πλάτη της.

Που να την κάνετε: Στο κρεβάτι, στον καναπέ, στο πάτωμα
Βαθμός δυσκολίας: 1
Πόσο θα το ευχαριστηθεί εκείνη: 4 αστεράκια
Πόσο θα το ευχαριστηθεί εκείνος: 4 αστεράκια

Πηγή: Askdanandjennifer.com