«Δεν μπορώ να ζήσω με €1.500 σύνταξη, θέλω €4.700»! Απίστευτα προκλητικές δηλώσεις πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)
1ba2c16adbb3dd3fd6b1aae57523fbb5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Γιώργος Λιάνης μίλησε στον Βαγγέλη Χαρισόπουλο και στην εκπομπή «Καλημερούδια» για τα δύο βιβλία που κυκλοφόρησαν για τον Ανδρέα Παπανδρέου, τη στιγμή που η Δήμητρα Λιάνη του αποκάλυψε πως ήταν ερωτευμένη με τον Ανδρέα, τη χρήση του «ξάδερφος» ως αναφορά στο πρόσωπο του, τα χρήματα που παίρνει ως σύνταξη, αλλά και τις γυναίκες της ζωής του.

Για τα βιβλία για τον Ανδρέα Παπανδρέου:«Δεν θα έπρεπε να μιλούν εξ ονόματος του. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει αφήσει καμιά πνευματική διαθήκη σε κανέναν ο Ανδρέας Παπανδρέου. Η Δήμητρα έγραψε ένα βιβλίο καλό όπου μιλά η ίδια, όπου προσπαθεί να πει τι θα πίστευε ο Ανδρέας για αυτό και ενδεχομένως να έχει και δάνεια σε αυτή την υπόθεση, δηλαδή απόψεις άλλων, δεν μου αρέσει καθόλου. Αν μπορούσα να της πω μην το κάνεις αυτό, δεν θα της το συνιστούσα.»

«Όταν η Δήμητρα μου είπε ότι είναι ερωτευμένη με τον Ανδρέα, της είπα ότι «δεν έχει σημασία τι είσαι εσύ, σημασία έχει πως είναι ο Ανδρέας». Μου λέει «κι αυτός». «Τι είπες;» της λέω, κόντεψα να πέσω κάτω. Της λέω θα σου πω αυτό που μου είπε η Ειρήνη Παπά όταν είχα επιθυμήσει κάτι μέσα μου και το θεωρούσα απλησίαστο: «Πέτα και νίκα».»

Η σύνταξη που παίρνει και η κρίση: «Τα δικά μου προβλήματα είναι κόκκος άμμου μπροστά στα προβλήματα που έχει ο κόσμος, αλλά θα σας πω πάνω που είχα στηριχθεί για να περνάω καλά σήμερα. Στις δυο μου συντάξεις. Δεν φοβάμαι να το πω. Η βουλευτική βάση του λογιστηρίου θα έπρεπε να είναι 4.700. Τρομακτική σύνταξη. Δεν την πήρα ποτέ. Δικαίως. Λόγω μνημονίου κατέβηκε στο 1.800 ευρώ. Και λόγω του ότι εργάζομαι σε έντυπο παίρνω 950 ευρώ σύνταξη και δημοσιογραφικά παίρνω 650. Θα μου πείτε δε θα μπορούσα να ζήσω με 1500 ευρώ; Με τη ζωή που έχω, με το χρέος στην εφορία, με το ενοίκιο του σπιτιού… δεν μπορώ να γκρινιάξω όμως, με ρωτήσατε και σας το είπα, γιατί γίνεται μια σφαγή έξω.»