Δεν γίνονται αυτά: Τι σκαρφίστηκε φαντάρος στη Σάμο για να πάρει μετάθεση!
cc120997f68e1faf953f2006986ae5d0

Μια απίστευτη κομπίνα σκαρφίστηκε ένας φαντάρος στο Καρλόβασι της Σάμου στην προσπάθειά του να πάρει μετάθεση από τη μονάδα που υπηρετεί για κάπου καλύτερα.

Ο αθεόφοβος στρατιώτης έφτασε στο σημείο να σκηνοθετήσει επίθεση σε βάρος του προκειμένου να πείσει το διοικητή του στρατοπέδου ότι έπρεπε πάση θυσία να φύγει από το νησί.

Απίστευτο: Δείτε τι σκαρφίστηκε φαντάρος στη Σάμο για να πάρει μετάθεση!

 

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια εξόδου κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καρλοβάσου, όπου και κατήγγειλε ότι δήθεν 5 κουκουλοφόροι του επιτέθηκαν έξω από το στρατόπεδο και υπό την απειλή μαχαιριού τον λήστεψαν, αφού προηγουμένως του είπαν ότι είναι αναρχικοί και πως γνωρίζουν ότι είναι ενταγμένος στη Χρυσή Αυγή.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, ειδοποίησαν το διοικητή του αστυνομικού τμήματος Καρλοβάσου, κ. Ανδρέα Βούβουνα, ο οποίος άμεσα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να επιληφθεί της υπόθεσης.

Ο διοικητής, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, προχώρησε προσωπικά στη διαδικασία της προανάκρισης, στη διάρκεια της οποίας ο στρατιώτης έπεσε σε αντιφάσεις.

Όπως προέκυψε, ο πονηρός φαντάρος έφτιαξε αυτή την ιστορία, ώστε να μπορέσει να πάρει μετάθεση από τη Σάμο, όμως δεν κατάφερε να γίνει πιστευτός με αποτέλεσμα να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τη θέση του.