Δεν τα κατάφερε τελικά η γυναίκα που σήμερα το πρωί έπεσε από τα Τείχη στο ύψος της Καινούριας Πόρτας
astinomia kordela1

Δεν τα κατάφερε και λίγο πριν μπει στο χειρουργείο, άφησε την τελευταία της πνοή η 48χρονη που νωρίτερα σήμερα, Σάββατο, έκανε «βουτιά» στο κενό από τα Ενετικά Τείχη του Ηρακλείου, στην περιοχή της Καινούριας Πόρτας.
Σύμφωνα με το Διοικητή του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου κ. Τασσόπουλο «τα τραύματα της γυναίκας ήταν πολύ σοβαρά. Έφερε βαριά κατάγματα, αλλά και άλλα τραύματα. Επρόκειτο να μπει στο χειρουργείο το οποίο όμως δεν έγινε».

Όπως αναφέρει ο ίδιος, η άτυχη γυναίκα είχε ήδη καταλήξει λίγο μετά που μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, το Βενιζέλειο.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 10 το πρωί, με τη 48χρονη να βρίσκεται στα Τείχη απειλώντας να πέσει. Τελικά την απειλή της έκανε πράξη όταν από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο κενό.

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους η άτυχη γυναίκα επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή της, τους οποίους όμως ερευνά η αστυνομία.

Δεύτερο περιστατικό με πτώση ατόμου στην ίδια περιοχή φέτος

Να σημειωθεί πάντως ότι είναι το δεύτερο περιστατικό πτώσης που σημειώνεται σε αυτήν την περιοχή στο Κομμένο Μπεντένι και σε διάστημα περίπου δύο μηνών.

Καθώς στις 17 Ιουλίου ανήμερα της Αγίας Μαρίνας είχε σημάνει και πάλι συναγερμός στις αρχές.

Συγκεκριμένα, άνδρας είχε πέσει από μεγάλο ύψος και κατά τη διακομιδή του στο ασθενοφόρο, ο άντρας άφησε την τελευταία του πνοή.

 

 

 

Από τους:Μπούη Βάλια, Γιώτα Αρχοντάκη

Neakriti.gr