Δεν θα πιστεύετε τα ρεκόρ που έχουν καταγραφεί γύρω από το σεξ
seks

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσους οργασμούς μπορεί να βιώσει μία γυναίκα μέσα σε μία ώρα; Αν σου έλεγα ότι υπάρχει κάποια που ολοκλήρωσε 134 φορές μέσα σε 60 μόλις λεπτά, πόσο σοκαρισμένη θα δήλωνες;

Η πληροφορία μας ήρθε από το Κέντρο Σεξουαλικών Ερευνών της Καλιφόρνια, όπου η ομάδα των γιατρών κατά τη διάρκεια έρευνας για το σεξ παρατήρησε πως μία συμμετέχουσα έφτασε σε οργασμό 134 φορές.

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο εντυπωσιακό ρεκόρ που έχει καταγραφεί και αφορά στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα.
Ο πιο δυνατός γυναικείος κόλπος
Είναι χωρίς την παραμικρή αμφιβολία εκείνος της 44χρονης Ρωσίδας Τatiana Kozhevnikova κι αυτό γιατί είναι η μόνη ίσως στον κόσμο που μπήκε στη διαδικασία να σηκώσει με τους μύες του αιδοίου της μία μπάλα 14 κιλών και το κατάφερε!

Το πιο πολύ σεξ μέσα σε 24 ώρες
Το 2004 στο πλαίσιο του διαγωνισμού World Gangbang Championship (μην τα ρωτάς) η Αμερικανίδα Lisa Sparks έκανε σεξ με 919 άντρες μέσα σε ένα 24ωρο. Κουράστηκα και μόνο που το ‘γραψα.

Το μεγαλύτερο φυσικό στήθος του κόσμου
Τη λένε Annie Hawkins- Turner, ακούει και στο Norma Stitz και φοράει νούμερο σουτιέν 102ZZZ. Google it.

O μεγαλύτερος γυναικείος κόλπος
Ιστορικά ανήκει στην Anna Swan, η οποία έζησε από το 1846 έως και το 1888 και είχε ύψος ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ. Λογικό κι επόμενο ό,τι είχε πάνω της να ήταν κάπως υπερμέγεθες. Το 1879 έγινε μητέρα ενός αγοριού που είχε διάμετρο κεφαλιού 48 εκατοστά. :Ο :ο :Ο

Το μεγαλύτερο πέος του κόσμου
34 εκατοστά δείχνει η κορδέλα όταν ο 47χρονος Jonah Falcon μετράει τον μικρό του “φίλο”, το “μικρός” εδώ σχετικότατο. Ο Falcon είναι Αμερικανός ηθοποιός και παρουσιαστής κατέχει το συγκεκριμένο ρεκόρ και έγινε γνωστός μέσα από το ντοκιμαντέρ Private Dicks Men Exposed το 1999. Μετά του έκανε αφιέρωμα από το Rolling Stone μέχρι το Channel 4.

Η γυναίκα με τα πιο πολλά παιδιά
69, η Ρωσίδα Valentina Vassilyeva. Γέννησε 27 φορές από το 1725 μέχρι το 1765, 16 δίδυμα, 7 τρίδυμα και 4 τετράδυμα. Χαμός.

Η πιο ηλικιωμένη ιερόδουλη
Είναι από την Ταϊβάν και 84 ετών. Έχει την κωδική ονομασία “Η Γιαγιά” και μπήκε στο επάγγελμα πριν 42 χρόνια, μετά τον θάνατο του συζύγου της. Κάπως στενάχωρη ιστορία.

Η πιο εντυπωσιακή εκσπερμάτωση
Αυτό κι αν είναι απίστευτο. Το σπέρμα του Horst Schultz εκτοξεύεται σε απόσταση 6 μέτρων, σε ύψος 4.5 μέτρων και με ταχύτητα 16,3 χμ την ώρα. Σπούτνικ.

 

 

 

 

 

 

πηγή:ladylike.gr