«Δεν θα τραβήξω το σχοινί»: Το ανατριχιαστικό βίντεο που έστειλε αλεξιπτωτιστής στη γυναίκα του
aleksiptotistis

Βετεράνος αλεξιπτωτιστής έστειλε ένα βίντεο στην γυναίκα του λέγοντας της ότι δεν είχε σκοπό να τραβήξει το σχοινί του αλεξίπτωτου κατά την πτώση του από το αεροπλάνο. Όταν εκείνη το είδε, έτρεξε στο σημείο που ο ίδιος επρόκειτο να πηδήξει, αλλά ήταν πλέον αργά.

Ο Capotorto Vitantonio ήταν ήδη νεκρός, αφού τελικά δεν τράβηξε ποτέ το σχοινί ανοίγματος του αλεξίπτωτου με αποτέλεσμα να σκοτωθεί πέφτοντας από τα 13.500 πόδια. Το τραγικό περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη στην Φλόριντα των ΗΠΑ. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 27χρονος εντοπίστηκε νεκρός, με το πρόσωπο προς τα κάτω, σε ένα χωράφι κοντά στο Skydive Deland, ένα από τα πιο γνωστά κέντρα αλεξιπτωτισμού ελεύθερης πτώσης στη χώρα.

Πριν την μοιραία πτώση του Vitantonio, η σύζυγός του, Costanza Zitellini είχε σπεύσει στο κέντρο για να πει στους ανθρώπους εκεί να μην επιτρέψουν στον άντρα της να ανέβει στο αεροπλάνο. Η 25χρονη τους είπε ότι είχε λάβει ένα βίντεο από τον ίδιο, όπου της έλεγε πως «δεν είχε σκοπό να τραβήξει το σχοινί του αλεξίπτωτου» και πως «θα πήγαινε κάπου υπέροχα».

skydiver-and-wife.jpg

Υπάλληλος του κέντρου είπε στην αστυνομία πως όταν το έμαθαν το αεροπλάνο είχε ήδη απογειωθεί αλλά αμέσως ειδοποίησαν το πλήρωμα για να μην επιτρέψει στον Vitantonio να πηδήξει. Ωστόσο ήταν ήδη αργά. Όπως είπε ο Mike Johnston, γενικός διευθυντής του κέντρου, το πλήρωμα έλαβε το μήνυμα της συζύγου του μόλις «ελάχιστες στιγμές» αφού ο 27χρονος είχε πηδήξει.

Ο Vitanonio και η σύζυγός του εργάζονταν για την United Parachute Technologies που κατασκευάζει αλεξίπτωτα.

1220574_v2

 

 

 

 

 

www.newmoney.gr