Δέος στο Σότσι της Ρωσία: Δελφίνια έβγαλαν εικόνα της Παναγίας στην ακτή
panagia sortsi

Eνα θαυμαστό και ασυνήθιστο γεγονός που θυμίζει Συναξάρια, συνέβη στο Σότσι της Ρωσίας. Συγκεκριμένα ένα κοπάδι δελφινιών έβγαλε στην ακτή μία εικόνα της Παναγίας μπροστά στα έκπληκτα μάτια ανθρώπων που βρισκόντουσαν στην παραλία.

Το γεγονός έφερε στη δημοσιότητα ένας συνταγματάρχης του Ρωσικού Στρατού και η σύζυγός του, οι οποίοι έκπληκτοι είδαν τα δελφίνια να κολυμπάνε πολύ κοντά στην ακτή και να βγάζουν ένα αντικείμενο.

Όταν τα δελφίνια απομακρύνθηκαν προς το πέλαγος, το ζευγάρι πλησίασε το σημείο όπου είδαν το αντικείμενο καλυμμένο από λάσπη. Τότε η σύζυγος του συνταγματάρχη καθαρίζοντας το αντικείμενο αντίκρυσε μία εικόνα της Παναγίας, δοξάζοντας τον θεό γι’ αυτό το θαυμαστό γεγονός.

Να αναφερθεί ότι κανείς σε γνωρίζει πως η εικόνα κατέληξε στο βυθό της Μαύρης Θάλασσας, αλλά και πώς τα δελφίνια την μετέφεραν μέχρι την ακτή, παραμένει ανεξήγητο. Τέλος, να σημειωθεί πως ο συνταγματάρχης μετέφερε την εικόνα στην Μόσχα, με την ελπίδα να τη δείξει στον Πατριάρχη Κύριλλο και να του διηγηθεί το θαυμαστό αυτό γεγονός.

Πηγή: romfea.gr