Διαδώστε και βοηθήστε: Εξαφανίστηκε 15χρονη – Το ανήλικο κορίτσι κινδυνεύει από τρεις ανθρώπους!
samrina

 

 

 

 

 

 

 

Δραματική έκκληση για τον εντοπισμό της 15χρονης Σουμπίνα Α. από το Χαμόγελο του Παιδιού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ανήλικο κορίτσι κινδυνεύει από τρεις ανθρώπους!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, η Σουμπίνα εξαφανίστηκε στις 15 Σεπτεμβρίου στις 08:00 το πρωί από το σπίτι της στην περιοχή των Αχαρνών.

Η Σουμπίνα έχει ύψος 1,55 μ., ζυγίζει 45 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι, κόκκινη μπλούζα, μαύρα αθλητικά παπούτσια και είχε μαζί της μια κίτρινη-μαύρη τσάντα πλάτης. “Λόγω της πολυήμερης παραμονής της Σουμπίνα μακριά από τους δικούς της ανθρώπους, κρίνεται αναγκαία η άμεση εύρεσή της, καθώς ελλοχεύουν κίνδυνοι για τη σωματική και ψυχική της ακεραιότητα από τρίτα άτομα. Αξίζει να αναφερθεί ότι η οικογένειά της ανησυχεί και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει ξανά κοντά τους” αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να τηλεφωνήσει στο Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.