Οι διακοπές του «Mr Coca-Cola» μετατράπηκαν σε εφιάλτη! Τι συνέβη στον γνωστό επιχειρηματία;
diakopes

Στο έλεος «ποντικού» ο οποίος τρύπωσε στην πολυτελή βίλα που είχε νοικιάσει στο «Grand Resort Lagonissi» βρέθηκε η κόρη του Mr Coca-Cola, Ανδρέα Δαυίδ, Αλεξία-Ελένη.

Ο δράστης μπήκε χωρίς να τον αντιληφθούν οι ένοικοι και χτύπησε φλέβα χρυσού καθώς, σύμφωνα με την Espresso, βρήκε ορθάνοιχτο το χρηματοκιβώτιο και άρπαξε από μέσα μία τσάντα με κοσμήματα αξίας 1.000.000 ευρώ, 35.000 σε μετρητά, διαμάντια και προσωπικά αντικείμενα.

Η κλοπή, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην αστυνομία η Αλεξία-Ελένη έγινε το πρωί της Δευτέρας όταν ο άγνωστος εισβολέας βρήκε ανασφάλιστο ένα παράθυρο και μπήκε στη βίλα χωρίς να τον πάρουν είδηση η ίδια, ο σύζυγός και ο σωματοφύλακάς της και τα τρία ανήλικα παιδιά της, εντόπισε το χρηματοκιβώτιο, άρπαξε την τσάντα κι έγινε καπνός.

Πιθανολογείται πως ο κακοποιός είχε και συνεργούς ενώ άγνωστο παραμένει εάν είχε σχεδιάσει την επίθεση κι αν είχε στοχοποιήσει την κόρη του ζάπλουτου επιχειρηματία.

Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τις Αρχές και αμέσως έφτασαν άνδρες της Σήμανσης που «χτένισαν» την βίλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η τσάντα με τα μετρητά, τα κοσμήματα και τα προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας βρέθηκε πεταμένη σε απόσταση μίας ώρας από το resort.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός στην Σκιάθο με την άφιξη Αγγελόπουλου! Τον υποδέχτηκαν με τιμές «εθνικού ήρωα»- Βούλιαξε όλο το νησί! (Photos)

Στη συγκεκριμένη βίλα δεν υπάρχουν κάμερες καθώς αυτές τοποθετούνται από της προσωπική ασφάλεια του εκάστοτε επιχειρηματία που την νοικιάζει αν και εφόσον το επιθυμεί. Η τσάντα έχει σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. όπου εξετάζεται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.