Διέρρηξαν το σπίτι του Αντώνη Τσαπατάκη του πήραν σημαντικά πράγματα ουσίας και αξίας
Διέρρηξαν το σπίτι του Αντώνη Τσαπατάκη στην Θεσσαλονίκη και του πήραν σημαντικά πράγματα ουσίας και αξίας, τόσο για την δουλειά και την προσπάθεια του, όσο και για την καθημερινότητα του.
Διαβάστε ένα συγκινητικό κείμενο που ανάρτησε ο Αγαπημένος μουσουργος όλων μας Γιωργος Στρατακης στο προσωπικό του προφίλ ! 🙏
Ο Αντώνης Τσαπατάκης είναι ένας Έλληνας παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση και αγωνίζεται κυρίως στα 100μ. πρόσθιο, κατηγορίας SB4.
Ο Τσαπατάκης έχει λάβει πολλά βραβεία σε εθνικό επίπεδο, ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους διαγωνισμούς και έχει στην κατοχή του πάνω από 20 χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια.
Του διέρρηξαν το σπίτι του στην Θεσσαλονίκη και του πήραν σημαντικά πράγματα ουσίας και αξίας, τόσο για την δουλειά και την προσπάθεια του, όσο και για την καθημερινότητα του.
Είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει την Ελλάδα υπερήφανη με τα όσα έχει καταφέρει, καθώς και με την στάση του και την συμπεριφορά του, και κάποιοι ανάπηροι στον εγκέφαλο, του διέρρηξαν το σπίτι.
Επειδή τον θεωρώ και είναι φίλος μου, και παρά του ότι είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει τον αγώνα του όπως και να ‘χει, γιατί το έχει αποδείξει πως είναι μαχητής, εντούτοις όμως στεναχωριέμαι προσωπικά και θλίβομαι για το γεγονός αυτό και θέλω να πω σε αυτούς που του αφαίρεσαν τα “εργαλεία” της ζωής του και της δουλειάς του, αλλά και το “οξυγόνο” της καθημερινότητας του, να τα επιστρέψουν άμεσα, κι αν ντρέπονται ας τα αφήσουν κάπου για να επιστραφούν….ΟΧΙ για να τον λυπηθούν (γιατί μόνο για λύπηση δεν είναι ο συγκεκριμένος κι ας κάθεται σε αμαξίδιο), αλλά για να σώσουν και να θεραπεύσουν την άρρωστη ψυχή τους και το ανάπηρο μυαλό τους, και το πιο σημαντικό για να μην τα “πληρώσουν” στη ζωή τους πολλάκις……!!!!!!
“..Οτι γίνεται στο σκοτάδι, το φωνάζουν απο τις ταράτσες…” είπε ο Ιησούς Χριστός….οπότε αν δεν τα επιστρέψετε όσοι το κάνατε, κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα τα “πληρώσετε”, γιατί όλα εδω πληρώνονται!!!!!
Εύχομαι να λήξη αισίως η υπόθεση αυτή φίλε μου Αντώνη !!!!!
Υ.Γ. Κοινοποιήστε όσοι θέλετε να βοηθήσετε.
Γιώργος Στρατάκης
Αντώνης Τσαπατάκης