Δηλητηρίασαν την ζάμπλουτη κόρη του πρώην προέδρου του Ουζμπεκιστάν (Photos)
c96eff4519685b9ece4a8314726f17b5

Νεκρή βρέθηκε η μεγαλύτερη κόρη του πρώην Προέδρου του Ουζμπεκιστάν Ισλάμ Καρίμοφ, Γκουλνάρα Καρίμοβα. 

«Η Γκουλνάρα Καρίμοβα, πέθανε -Αποκαλύπτει πηγή Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας του Ουζμπεκιστάν» αναφέρει το άρθρο του σάιτ centre1.com. Σύμφωνα μάλιστα με μια πηγή που διατηρεί την ανωνυμία της, η πανέμορφη και ζάπλουτη Καρίμοβα πέθανε στις 5 Νοεμβρίου, μετά από δηλητηρίαση.

Οι φήμες για το που βρισκόταν η Γκουλνάρα ήταν πολλές. Κάποιοι έλεγαν πως ο πατέρας της την είχε κλείσει σε ψυχιατρείο, κατά άλλους βρίσκονταν σε κατ’ οίκον περιορισμό ενώ υπήρχαν και αυτοί που υποστήριζαν πως η 44χρονη καλλονή ζούσε στο Ισραήλ μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Η Καρίμοβα ήταν παντρεμένη με τον Αμερικανό επιχειρηματία Mansur Maqsudi, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εργοστασίου εμφιάλωσης της Coca-Cola στην Τασκένδη.

Ο πατέρας της Ισλάμ Καρίμοφ κυβερνούσε τη χώρα από τη στιγμή της ανεξαρτησίας της το 1991 έως τον θάνατό του στις αρ 00004000 ές του έτους.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή η ίδια η Καρίμοβα είχε αποφασίσει να έρθει σε επικοινωνία με δημοσιογράφους μια και φοβόταν για τη ζωή της αλλά και των παιδιών της για τα οποία υπήρχαν πληροφορίες πως ζούσαν στο Λονδίνο.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από τις ουζμπεκικές αρχές αναφορικά με τις φήμες που θέλουν τη δισεκατομμυριούχο να έχει θαφτεί στην Τασκένδη και ο τάφος της να έχει μπαζωθεί.

Πηγή φωτογραφιών: instagram
Πηγή: www.iefimerida.gr/