Δύναμη ψυχής: Έχασε το ένα της πόδι και τολμά να φωτογραφηθεί μόνο με τα εσώρουχα (Photos)
altorn1

Έχασε το πόδι της όταν μαζί με μία φίλη της είχαν ένα σοβαρό ατύχημα, που λίγο έλειψε να τους στοιχίσει τη ζωή.

altorn2

Συγκεκριμένα, οι δύο φίλες έκαναν βόλτα με το rollercoaster στο Alton Towers, τον περασμένο Ιούνιο, όταν το βαγόνι κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά και να ακρωτηριαστούν, προκειμένου να καταφέρουν να μείνουν στη ζωή.

altorn3

Ο ιδιοκτήτης του θεματικού πάρκου παραδέχτηκε παραλείψεις στην ασφάλεια και βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

altorn4

Σήμερα, η 21χρονη Vicky Balch φωτογραφίζεται με τα εσώρουχά της για να αποδείξει πως δεν άφησε τον ακρωτηριασμό της να την πάρει από κάτω.

altorn5

«Δεν ήταν εύκολο να πάρω την απόφαση» είπε η ίδια μιλώντας στην Mirror, για την φωτογράφισή της με τα εσώρουχα. «Ήμουν κοντά στο να την ακυρώσω. Πίστευα ότι δεν θα ήμουν ποτέ ξανά σέξι σε εσώρουχα» τονίζει.

altorn6

Και συνεχίζει: «Δεν έχω ξαναφορέσει σέξι εσώρουχα από το ατύχημα. Μέχρι τότε αισθανόμουν πολύ ωραία με το σώμα μου. Έχασα την αυτοπεποίθησή μου όταν έκοψα το πόδι μου».

Η 21χρονη κοπέλα μίλησε και για την απόφασή της να φωτογραφηθεί χωρίς το προσθετικό μέλος.

«Όταν πήρα το προσθετικό μου μέλος αισθανόμουν καλύτερα, αλλά αποφάσισα να μην το βάλω στην φωτογράφιση. Δεν ήξερα πώς θα έδειχνε με κάλτσες και ζαρτιέρες. Όταν ξεκίνησε η φωτογράφιση συνειδητοποίησα ότι αισθανόμουν καλύτερα χωρίς αυτό. Και η φωτογράφος ήταν πολύ καλή μαζί μου και με παρότρυνε να παίρνω διαφορετικές πόζες. Έκανε τις φωτογραφίες να μοιάζουν πιο φυσικές, βλέποντάς τις άρχισα να πιστεύω στον εαυτό μου. Δεν μπορώ ακριβώς να περιγράψω το συναίσθημα».

Βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα, η Vicky Balch λέει ότι δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα από τα μάτια της και ότι δεν έχει νιώσει πιο σέξι ποτέ. «Αυτό δεν έχει να κάνει με την σεξουαλικότητα. Έχει να κάνει με την δύναμη, την επιβίωση και την αυτοεκτίμηση».

Πηγή: newsbeast.gr