Δυσάρεστη τροπή πήρε το φλερτ: 40χρονος Στρατιωτικός κατηγορείται ότι προσπάθησε να απαγάγει κοπέλα
apagogi viasmos

Λόγο στον εισαγγελέα του Στρατοδικείου θα δώσει για τα καμώματά του ένας 40χρονος στρατιωτικός, μετά την καταγγελία μιας νεαρής γυναίκας ότι επιχείρησε να την επιβιβάσει με τη βία στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα της Πέμπτης στη νότια Λαμία.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η νεαρή, ο 40χρονος την πλησίασε με το αυτοκίνητό του ενώ πήγαινε στη δουλειά της λέγοντάς της ότι είναι πολύ όμορφη κι ότι ο ίδιος διευθύνει πρακτορείο μοντέλων και θα μπορούσε να την κάνει διάσημη!

Η κοπέλα δεν έδωσε σημασία, όμως αυτό που φαινόταν στην αρχή ως «καμάκι» πήρε άλλη τροπή καθώς ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε δυο φορές να την βάλει μέσα σε αυτό τραβώντας την από το χέρι!

Η γυναίκα αντιστάθηκε και έβγαλε το κινητό της για να καλέσει την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο δράστης να εγκαταλείψει την προσπάθειά του και να φύγει με το αυτοκίνητο. Όμως, η νεαρή συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας, τον έδωσε στους αστυνομικούς κι έτσι ο 40χρονος στρατιωτικός από τη Φθιώτιδα που υπηρετεί στην Αθήνα εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής και προσήχθη στην Ασφάλεια.

Εκεί, αναγνωρίστηκε από το παρ’ ολίγον θύμα του και συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής.

Πηγή: protothema.gr