Δυστυχώς ακόμα 4 άνδρες έχασαν τη ζωή τους στην Ελλάδα από τον Κορονοϊό
Αυξάνονται όπως φαίνεται μέρα με τη μέρα οι νεκροί από τη εξέλιξη της επιδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες φαίνεται να έχασαν τη ζωή τους ένας 77χρονος από την Ξάνθη και 3 ακόμη άνδρες σε Αθήνα και Θεσσαλονική.

Πρόκειται για έναν 65χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία, έναν επίσης 65χρονο στο ΑΧΕΠΑ και ένα ακόμη άνδρα που ήταν στο Σισμανόγλειο χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστή η ηλικία του. Έτσι, συνολικά πλέον στη χώρα καταγράφονται 36 θάνατοι από τον ιό.

Να σημειώσουμε ότι όπως είχε μεταδώσει νωρίτερα το xanthinea.gr, ο άτυχος 77χρονος είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και έχασε τη μάχη μέσα στη νύχτα. Ο άνδρας αυτός ήταν το 3ο θύμα από κορονοϊό στο νομό καθώς έχουν προηγηθεί άλλοι δύο θάνατοι. Ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο αλλά και ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό.

Την ίδια στιγμή η λίστα των κρουσμάτων που καταγράφονται στην Ξάνθη αυξάνεται, καθώς δύο ακόμη στρατιωτικοί βρέθηκαν θετικοί. Ο Εχίνος βρίσκεται από την Τετάρτη σε καθεστώς υψηλής καραντίνας ενώ σε καραντίνα έχουν τεθεί και φοιτητές που έχουν επιστρέψει από την Τουρκία και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της Ξάνθης.