Δολοφονία 37χρονης: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων
ekav.13

Πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της κοινωνίας των Ιωαννίνων είναι το έγκλημα που από χθες συγκλονίζει τη μικρή κοινότητα της Μεταμόρφωσης (ή “Καρυές”, όπως ήταν το παλαιότερο όνομα της περιοχής).

Το θύμα, γυναίκα 37 ετών, διαζευγμένη με δύο παιδιά, όπως αποκαλύπτεται βρισκόταν σε σχέση με τον συνομήλικο της, επίσης 37χρονο δράστη.

Για άγνωστους λόγους, το απόγευμα του Σαββάτου ο δράστης προσπάθησε να συναντήσει την 37χρονη στο σπίτι της. Η άτυχη γυναίκα έλλειπε από το σπίτι, με αποτέλεσμα ο δράστης να αποφασίσει να την περιμένει στην αυλή της, οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις την είδε και χωρίς να προηγηθεί συζήτηση μεταξύ τους ή ένταση, την πυροβόλησε δύο φορές με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της. Αμέσως έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.

Η άτυχη 37χρονη μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, όπου υπέκυψε στα τραύματα της, ενώ ο 37χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

«« Χθες (28-05-2016) το απόγευμα στη Μεταμόρφωση Ιωαννίνων, 37χρονος ημεδαπός πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, 37χρονη ημεδαπή, στην αυλή του σπιτιού της και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε. Αμφότεροι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα», όπου η 37χρονη λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ ο 37χρονος στη συνέχεια μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο καθώς και επτά φυσίγγια ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων Ιωαννίνων. »»