Δραματική έκκληση από την μάνα ενός εκ των αγνοούμενων: “Σας ικετεύω βρείτε το παιδί μου. Κοντεύω να χάσω το μυαλό μου”
7f6b4ab4f52468b0cb2f7d26c8b67186

 

 

 

 

 

 

 

 

Ώρες αγωνίας εξακολουθούν να ζουν οι οικογένειες των δυο νεαρών που αγνοούνται από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο Γιαννης και ο Βασιλης, παιδί του μεροκάματου ο πρώτος και κτηνοτρόφος ο άλλος, βγήκαν για να διασκεδασουν και μετά από κάποιες ώρες όπως αποκαλύπτει στο protothema.gr η μάνα του Βασίλη η κ. Αλεξάνδρα τα ίχνη τους χάθηκαν.

Όπως λέει η κυρία Αλεξάνδρα οι δύο φίλοι έφυγαν από το χωριό Πεντάλοφος στις 4:30 τα ξημερώματα ενώ η τελευταία φορά που τα ίχνη τους καταγράφηκαν από κάμερες ήταν μισή ώρα αργότερα, στις 5 τα ξημερώματα στο χωριό Λεσίνι.

«Πρέπει να είχε ξημερωσει έβλεπα πως ο Βασίλης δεν επέστρεψε τρελαθηκα. Άρχισα να τηλεφωνω σε φίλους του στα ξαδελφια του τίποτα. Δε ξέρω τι έγινε ειναι και τα δυο καταπληκτικα παιδιά ούτε προβλήματα είχαν δημιουργήσει ποτέ τιποτα σας λέω. Μακαρι να βρεθούν τα παιδιά κοντευουμε να χασουμε το μυαλο μας» λέει η κυρία Αλεξάνδρα.

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, πυροσβέστες και αστυνομικοί από το Μεσολόγγι έχουν ήδη κάνει έρευνες στον ποταμό Αχελώο, καθώς και σε παραποτάμιες περιοχές, χωρίς όμως να έχουν βρει κάποιο ίχνος των δύο ανδρών.

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι ο 40χρονος και ο 35χρονος επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας «Toyota Corolla», με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 7885, και με τα στοιχεία αυτά προσπαθούν να ανασυνθέσουν το δρομολόγιό τους μήπως και ανακαλύψουν τα ίχνη τους.

Πηγή: Πρώτο Θέμα