Ηράκλειο: Άναυδοι έμειναν οι οδηγοί με το αρνάκι που «έκοβε βόλτες» στη Λεωφόρο Κνωσού

Ως μια νέα Marilyn Monroe εμφανίστηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά το βράδυ της Πέμπτης 21/11.
Η ίδια έκανε μια εντυπωσιακή είσοδό στο πλατό και στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως η υποκριτική δεν είναι κάτι που την ενδιαφέρει.
«Τα έχω κάνει όλα φέτος, σπαθιά θα καταπιώ! Δεν υπάρχει προγραμματισμός. Όταν υπάρχουν προτάσεις και μου κάνουν κλικ, λέω “γιατί όχι;”. Δεν φοβάμαι καθόλου! Είναι σαν μια διασκέδαση όλο αυτό. Όλο αυτό είναι σαν μια παράσταση και για αυτό μας ενδιαφέρει και μας αρέσει. Το υποκριτικό κομμάτι δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Μου αρέσει η μουσική!».
Νίκος Μουτσινάς: «Τελείωσαν τα ψέματα. Μπαίνω σε θεμελιώδεις αλλαγές»
Όταν ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε αν έχει έρθει να τη δει ο Στάθης Σχίζας, εκείνη απάντησε: «Αυτή είναι πολύ spicy ερώτηση! Την ώρα που τραγουδάω είμαι πολύ απορροφημένη και δεν βλέπω καθόλου».
Διαβάστε επίσης:
Κωνσταντίνος Δέδες: Τι έκανε λίγο πριν βγει στην εκπομπή, Νίκος Μουτσινάς Βραδιάτικα;