Έχει ξεφύγει η κατάσταση! Άνδρας ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε smartphone – Δείτε video από την τελετή
d0aea2d8a0c236ab1f407fbb212a6b22

Πολλοί λατρεύουν τα κινητά τους τηλέφωνα και έχουν γραφτεί χιλιάδες άρθρα για την εξάρτηση που εμφανίζουν πολλοί και την υπερβολική χρήση smartphones σε καθημερινή βάση.

Όμως αυτός ο άνδρας πήγε την αγάπη για το κινητό του στα άκρα.Ο Aaron Chervenak προφανώς ανήκει σε αυτό το 25% των ανθρώπων που σε σχετικές έρευνες έχουν πει πως θεωρούν το κινητό τους τηλέφωνο εξίσου ή περισσότερο σημαντικό στη ζωή τους σε σχέση με τους ερωτικούς στους συντρόφους.

Όμως ο Αμερικανός Aaron, δεν έμεινε μόνο στο να δηλώνει πόσο πολύ αγαπά το smartphone του, ήθελε να κάνει αυτή τη σχέση αγάπης επίσημη. Και φυσικά το μόνο μέρος στο οποίο δέχτηκαν να κάνουν μία τέτοια κουλή γαμήλια τελεή ήταν το Λας Βέγκας (όπου γίνονται και οι πιο περίεργοι, γρήγοροι και ακραίοι γάμοι). Μάλιστα ο άνθρωπος που τους πάντρεψε είχε ενθουσιαστεί όταν άκουσε τί ζευγάρι θα ένωνε με τα δεσμά του γάμου.
Ο γάμος έγινε πριν από ένα μήνα και ο Aaron ταξίδεψε από το Λος Άντζελες στο Λας Βέγκας για να βάλει βέρα (όντως έβαλε βέρα) στο αγαπημένο του smartphone. Τώρα κυκλοφορεί και ένα βίντεο με τον ίδιο να μιλά για αυτόν τον ανορθόδοξο γάμο. Αλλά πριν σπεύσετε να πείτε πως ο άνθρωπος είναι τρελός, σας εξηγούμε πως είναι καλλιτέχνης και πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύει με συμβολισμό μια νέα τάξη πραγμάτων που γεννιέται στις ανθρώπινες σχέσεις στον 21ο αιώνα.