«Έχω κάνει πάνω από 15 εκτρώσεις!» – Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια σόκαρε…
52322552

 

 

 

 

 

 

Μια επεξεργασμένη φωτογραφία της λίγες μέρες πριν που ανέβασε στο Instagram και τη δείχνει πολλές δεκαετίες νεότερη προκάλεσε πανικό από σχόλια…
Αλλά εκείνη δεν μασάει… Έτσι κι αλλιώς η “Lady D” του ελληνικού πενταγράμμου είναι πολλά χρόνια τώρα ένας ορμητικός χείμαρρος που παρασέρνει τα πάντα στο πέρασμά του και δεν τη νοιάζει καθόλου γι’ αυτό.
Η Άντζελα Δημητρίου απεχθάνεται πια τις συνεντεύξεις, δίνει όμως μία και μοναδική κατ’ αποκλειστικότητα στο Youweekly και μιλάει για τον τζόγο αλλά και για τα πάθη και τα λάθη της, ενώ δεν διστάζει να πει ότι όλοι οι άντρες της ζωής της την θέλουν πίσω…
-Πώς και έχεις καταφέρει να νικήσεις τον χρόνο;

«Πώς θα μπορώ να είμαι μέσα στα πράγματα αν δείχνω γερασμένη ή αν έχουν κρεμάσει τα μπράτσα μου; Και το πρόσωπό μου θα φτιάξω και τα μποτοξάκια μου κάνω, και όλα τα κάνω.
Είμαστε υποχρεωμένοι, εμείς οι μεγάλοι καλλιτέχνες, να σεβαστούμε τη νεολαία που μας φέρνει τον κόσμο και θέλει να μας βλέπει -αν μη τι άλλο- γοητευτικούς. Μόλις ανεβαίνω στην πίστα τα πρώτα λεπτά δεν με ακούνε που τραγουδάω, βλέπουν το παπούτσι μου και τους κοιλιακούς μου.»
-Σε τρομάζει ο χρόνος;
«Μπα… Τον έχω νικήσει αγάπη μου τον χρόνο. Όταν έχεις καλούς συνεργάτες -μακιγιάζ και μαλλιά- και σου κάνουν make up που δείχνει το πρόσωπό σου τέλειο -όχι ότι έχω ατέλειες δηλαδή, αλλά στο αναδεικνύουν περισσότερο- γιατί να φοβηθώ;»
-Έχεις μιλήσει ανοιχτά για τις εκτρώσεις που έχεις κάνει. Έχεις πει για δέκα, αν δεν κάνω λάθος. Πρόσφατα ο Λευτέρης Πανταζής σε συνέντευξή του είπε ότι είχατε κάνει και μία μαζί…

«Έχω κάνει πάνω από δεκαπέντε εκτρώσεις. Δυστυχώς, γιατί έχεις πολλές επιπτώσεις στην υγεία σου, αλλά πάνω απ’ όλα είναι αμαρτία.»
-Μετάνιωσες;

«Όχι, εξάλλου δεν γινόταν διαφορετικά. Για το μόνο πράγμα που μετάνιωσα στη ζωή μου είναι γιατί δεν βρήκα σωστούς πατεράδες για τα παιδιά μου. Ούτε ο πατέρας του Βαγγέλη ήταν σωστός ούτε της Όλγας. ‘
Όταν, λοιπόν, δεν έχεις έναν καλό σύζυγο, δουλεύεις μέχρι πέντε μηνών και έχεις το θράσος και την αναίδεια από πάνω να μην αναγνωρίσεις ποτέ αυτό το παιδί, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Και δεν θα σε τιμωρήσω εγώ, υπάρχει Θεία Δίκη που κάποια στιγμή τιμωρεί και δεν συγχωρεί.»