“Έχω το μεγαλύτερο φυσικό στήθος στον πλανήτη και έτσι βγάζω εκατομμύρια από αυτό”! Η γυναίκα με τα πραγματικά… σπάνια προσόντα! (PHOTOS)
227f8aeb542cf66983545bb7db32f0f4

Aκόμη μια πρωτότυπη ιστορία σας παρουσιάζει το AthensMagazine.gr. Αυτή τη φορά σας συστήνουμε την Annie Hawkins-Turner, μια μητέρα από την Ατλάντα. Μπορεί το όνομά της να μη σας λέει απολύτως τίποτα ωστόσο πρόκειται για τη γυναίκα με το μεγαλύτερο φυσικό στήθος στον πλανήτη!

Κάθε της στήθος ζυγίζει 30 κιλά και εδώ και 25 χρόνια έχει καταφέρει να μετατρέψει τα φυσικά της προσόντα σε… επικερδή επιχείρηση! “Από πολύ μικρή είχα μεγάλο στήθος και αυτό δεν σταματούσε ούτε στιγμή να μεγαλώνει. Ακόμη και τώρα μεγαλώνει. Στην αρχή αισθανόμουν άβολα μέχρι που γνώρισα τον σύντροφό μου ο οποίος λατρέυει τις λίγο… μεγαλύτερες σε μέγεθος γυναίκες και αυτός λάτρεψε αμέσως το στήθος μου. Και όχι μόνο αυτό αλλά με παρότρυνε να στείλω και φωτογραφίες μου σε ένα περιοδικό. Πράγμα που με βοήθησε αρκετά στο να γίνω γνωστή και να εργάζομαι πλέον σε σάιτ. Εκεί στέλνω φωτογραφίες από το στήθος μου και πληρώνομαι πραγματικά καλά. Τόσο καλά που μπ΄ρεσα να καλύψω πολλές βασικές μου ανάγκες αλλά και να σπουδάσω τα παιδιά μου” λέει η 57χρονη που απασχολείται πλέον αποκλειστικά σαν fetish model!

 

Δείτε τις εικόνες της