Έχουμε ξεφύγει: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητά να τιμωρηθούν οι ΟΥΚάδες της παρέλασης (video)
Ευθύνες ζητά και το ΠΑΣΟΚ για τους βατραχανθρώπους που ονειρεύονται την Πόλη

image

Ένα από τα συνθήματα που φώναξαν η ομάδα των Υποβρύχιων Καταστροφών (ΟΥΚ) στην παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλικής Κατριβάνου, η οποία ζήτησε την τιμωρία τους. Το σύνθημα των βατραχανθρώπων ήταν: «Και το όνειρό μας είναι στην Πόλη εμείς να μπούμε, σημαία να υψώσουμε, τον ύμνο εμείς να πούμε».

Στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η κ. Κατριβάνου χαρακτηρίζει αυτό το σύνθημα «ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία». Ζήτησε την τιμωρία τους και τόνισε πως στον ελληνικό Στρατό θα πρέπει να ξεκινήσει κάθαρση από τους φασιστικούς και ακροδεξιούς θύλακες που παραμένουν ισχυροί.
image

Και το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση αντιδρώντας στα συνθήματα: «Τα ΟΥΚ φώναζαν στην παρέλαση στο Σύνταγμα συνθήματα αμφισβήτησης των υφιστάμενων συνόρων. Αλλά με τέτοιον ανεύθυνο Υπουργό Άμυνας τι άλλο θα περίμενε κανείς; Στο Αμερικανικό Κογκρέσο και για πρώτη φορά μπλόκαραν το ψήφισμα για την 25η Μαρτίου λόγω των Τζιχαντιστών που θα στείλει ο ανερμάτιστος υπουργός, πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ιδεολογικός ανανεωτής του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα όμως πάνω από όλα είναι ο πολιτικοϊδεολογικός κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ. Λίγη συστολή δεν υπάρχει; Γίνανε τυφλά υποχείρια του κ. Καμμένου; Θα ζητήσει κανείς ευθύνες από αυτούς που έδωσαν στα ΟΥΚ το ‘ελεύθερο’ να διαμορφώνουν την εξωτερική πολιτική και την πολιτική εθνικής ασφάλειας;» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

 

 

 

http://www.athensvoice.gr