Τρόμος για ιερέα στην Εθνική Οδό όταν λαμπάδιασε το αυτοκίνητό του εν κινήσει (Βίντεο)

Αποφάσισε να κολυμπήσει στην θάλασσα μετά από ένα…λουκούλλειο γεύμα και τα αποτελέσματα δυστυχώς ήταν τραγικά!
Ο λόγος για έναν 66χρονο Γάλλο που αφού είχε, σύμφωνα με τις πληροφορίες καταναλώσει μεγάλη ποσότητα φαγητού πήγε για μπάνιο στην παραλία των Γουβών, συνοδεύοντας έναν 90χρόνο συμπατριώτη του.
Μπήκε στη θάλασσα αλλά δεν άντεξε και έχασε τις αισθήσεις του.
Λουόμενοι ειδοποίησαν το λιμενικό και το ιδιωτικό Νοσοκομειακό του Ιατρικού κέντρου της περιοχής μετέφερε το Γάλλο στο ΠΑΓΝΗ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του
Να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο περιστατικό μεσα σε μια βδομάδα στο ηρακλειο όπου ξένος τουρίστας, επίσης Γαλλος, πνίγεται σε παραλία του νομού.
Νωρίτερα, στηνπεριοχή του Σταλού τυχερή στάθηκε μια 60χρονη γυναίκα, η οποία σώθηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του ναυαγοσώστη
www.cretalive.gr